0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν ανήκεις στους λειτουργικά αναλφάβητους, φυσικά θα βγάζεις όποιο συμπέρασμα σε βολεύει. Για τους άλλους που κατανοούν όσα διαβάζουν, πήγαινε το μήνυμά μου.Το δημόσιο σχολείο, νοσοκομείο κλπ είναι οι θησαυροί μας. Με νύχια και με δόντια θα τα διασώζουμε καθημερινά με τη δουλειά μας (κι ας μην πληρωνόμαστε τους κόπους μας) με το μεράκι και την αγάπη μας. Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα εστιάζουν στα αρνητικά (πολλά αυτά και συμφωνούμε), για τα όσα σπουδαία επιτυγχάνουν καθημερινά γιατροί και εκπαιδευτικοί του δημοσίου δεν θα ακούσεις καλό λόγο. Όταν όμως βρεθείς στην ανάγκη του φαρμάκου των 1000 ευρώ για θεραπεία καθημερινή ή όταν τα παιδάκια σου χρειάζονται εκπαίδευση/παιδεία/μάθηση και ένα υγιές περιβάλλον να αναπτυχθούν, θα νιώσεις την αξία τους! Εγώ δεν έχω πληρώσει δραχμή για την εκπαίδευσή μου σε ιδιώτες. Ευγνωμονώ τους δασκάλους μου, γιατί μου έδωσαν ζωή στην κυριολεξία. Λυπάμαι για όσους δεν εκτιμούν...απλώς λυπάμαι. Αδιέξοδες οι συζητήσεις με τους ανθρώπους που απαξιώνουν τα πάντα.
δε τους αδικώ καθόλουκαλά έκαναν[/quoτε]Καλά έκαναν, αλλά εάν ήταν το δικό σου παιδί με άλλο δάσκαλο/αναπληρωτή ΚΑΘΕ χρόνο γιατί το Ελληνικό δημόσιο κοιτάζει ΠΡΩΤΑ τη βολή του δημοσίου υπ/πελάτη, μάλλον-λέω ΜΑΛΛΟΝ δεν θα είχες την ίδια στάση. Τα παιδάκια στα Σφακιά, τα "χωριατάκια" είναι ο λόγος που διοριστηκαν ΟΛΟΙ αυτοί μόνιμοι.Το δημόσιο δεν είχε καθηγητές στα ΣΦΑΚΙΑ. Και αντί να στηρίζει το δημόσιο τα παιδάκια που είναι στα βουνά και τα λαγκάδια , στηρίζει τα ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ανθ΄ρωπων που απλά ήθελαν να ΧΩΘΟΥΝ στο δημόσιο. Αν θέλει το υπουργείο παιδείας να έχει εκπαιδευτικό ρποσωπικό στην επαρχία ας αντιγράψει το σύστημα στην Αγγλία/Γερμανία /βόρεια Αμερική. Η ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.
Πέραν του άσχετου με το θέμα μήνυμα, το πετρέλαιο θέρμανσης αναναμένεται να εκκινήσει 10% φτηνότερο απ' ότι πέρυσι και τα χρήματα για πετρέλαιο στις σχολικές επιτροπές οι Δήμοι δεν τα δίνουν;
Παράθεση από: PASAS123 στις Οκτωβρίου 08, 2019, 03:25:48 pmδε τους αδικώ καθόλουκαλά έκαναν[/quoτε]Καλά έκαναν, αλλά εάν ήταν το δικό σου παιδί με άλλο δάσκαλο/αναπληρωτή ΚΑΘΕ χρόνο γιατί το Ελληνικό δημόσιο κοιτάζει ΠΡΩΤΑ τη βολή του δημοσίου υπ/πελάτη, μάλλον-λέω ΜΑΛΛΟΝ δεν θα είχες την ίδια στάση. Τα παιδάκια στα Σφακιά, τα "χωριατάκια" είναι ο λόγος που διοριστηκαν ΟΛΟΙ αυτοί μόνιμοι.Το δημόσιο δεν είχε καθηγητές στα ΣΦΑΚΙΑ. Και αντί να στηρίζει το δημόσιο τα παιδάκια που είναι στα βουνά και τα λαγκάδια , στηρίζει τα ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ανθ΄ρωπων που απλά ήθελαν να ΧΩΘΟΥΝ στο δημόσιο. Αν θέλει το υπουργείο παιδείας να έχει εκπαιδευτικό ρποσωπικό στην επαρχία ας αντιγράψει το σύστημα στην Αγγλία/Γερμανία /βόρεια Αμερική. Η ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.Καλά τα λες, αλλά μην περιμένεις τι υπουργείο να κάνει κάτι τέτοιο, παρόλο που είναι απολύτως λογικο, δίκαιο και κυρίως χρήσιμο για τους μαθητές αυτών των περιοχών. 30000 αναπληρωτές θα βγουν στα κάγκελα.
To 72,68% των μονίμων εκπαιδευτικών στην
Και το σπουδαιότερο όλων: ως εκλεγμένος θα δώσει το παράδειγμα και στους υπόλοιπους 50+ να αποχωρήσουν με μειωμένη σύνταξη!
[/quoteΤα πρόσωπα και η στάση τους, σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και σε όλες τις κυβερνήσεις, μέσω του υπουργείου παιδείας, συνιστούν και διαμορφώνουν το εκπαιδευτικό σύστημα σε όλα τα επίπεδα. Δεν είναι απρόσωπο.
Παράθεση από: pp1970 στις Οκτωβρίου 17, 2019, 09:02:53 am[/quoteΤα πρόσωπα και η στάση τους, σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και σε όλες τις κυβερνήσεις, μέσω του υπουργείου παιδείας, συνιστούν και διαμορφώνουν το εκπαιδευτικό σύστημα σε όλα τα επίπεδα. Δεν είναι απρόσωπο.Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Απαρχαιωμένος τρόπος προσέγγισης. Η εξέλιξη των κοινωνιών είναι συστημικό φαινόμενο. Εσύ συνέχισε να κυνηγάς πρόσωπα...ως εκπαιδευτικός όμως οφείλεις να ενημερώνεσαι.
Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Απαρχαιωμένος τρόπος προσέγγισης. Η εξέλιξη των κοινωνιών είναι συστημικό φαινόμενο. Εσύ συνέχισε να κυνηγάς πρόσωπα...ως εκπαιδευτικός όμως οφείλεις να ενημερώνεσαι.
Επικεντρώνεστε στα πρόσωπα ενώ το πρόβλημα είναι συστημικό. Όσο αρνείστε να το καταλάβετε θα βγάζουμε τα μάτια μας....
Κάποια πρόσωπα και κάποιες ομάδες κυνηγούσαν παράθυρα στον τρόπο διορισμού... αφήνοντας εκτός χιλιάδες συνάδελφους...Μια χαρά έχει διεύθυνση και ονόματα το σύστημα...Όσοι μιλάνε περί συστήματος απλά Θέλουν να αποφύγουν τις ευθύνες τους...Για αυτό ο κλάδος έχει αυτά τα χάλια...