0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η γνώμη μου είναι ότι πολύ πιο γρήγορα, δηλ. μέσα σε 2-3 χρόνια, οι μισοί από τους αναπληρωτές που προσκαλούνται σήμερα, θα οδηγηθούν στην ανεργία! Είναι μαθηματικώς βέβαιο κι όχι μόνο λόγω του δημογραφικού!
Ξέρω πως είναι κάπως άλλη η κατάσταση στην
Η Σοφία Ζαχαράκη για τους αδιόριστους πολύτεκνους εκπαιδευτικούςΠΑΙΔΕΙΑ🕔23/10/2019 - 11:47 | Author: Ρούσσου ΑσημίναΤι απάντησε η Υφυπουργός Παιδείας για τους αδιόριστους πολύτεκνους εκπαιδευτικούς: Απαντώντας στο ανωτέρω σχετικό έγγραφό και σε έγγραφο της Συντονιστικής Επιτροπής Υπόλοιπων Αδιόριστων Πολύτεκνων εκπαιδευτικών 2010, το οποίο κατέθεσε ως Αναφορά ο
Όσοι λοιπόν περίμεναν με τη νέα κυβέρνηση να έχουν και νέο "καλύτερο" σύστημα διορισμών να αρχίσουν να το ξανασκέφτονται...Η Ζαχαράκη είπε βέβαια και κάτι αλλά που δεν τα βλέπω στην παράθεση.
Δηλαδή το ότι τα παιδιά των πολυτέκνων μοριοδοτούνται σύμφωνα με το νόμο Γαβρόγλου δεν αφορά το άρθρο που εΔηλαδή το ότι τα παιδιά των πολυτέκνων μοριοδοτούνται σύμφωνα με το νόμο Γαβρόγλου δεν αφορά το άρθρο που εντέχνως εμφανίζεις αποσπασματικά; Τι έγινε; Οι προσδοκίες εξανεμίζονται;
Καταρχάς, δεν είχα καμία προσδοκία από τη σημερινή κυβέρνηση (ούτε ανήκει στο πολιτικό φάσμα μου). Εννοείται, ότι αν ποτέ προχωρήσει σε διορισμούς, θα υπάρχει μοριοδοτηση, κάτι το οποίο δε με αφορά, όπως και ο γραπτός διαγωνισμός (αν γινόταν). Απλώς παραθέτω τις απόψεις μου για το εκπαιδευτικό σύστημα. Εκτός από εμένα , υπάρχουν συνάδελφοι ( ως επί το πλείστον νέοι), οι οποίοι ούτε πολύτεκνοι είναι, ούτε διαθέτουν μεγάλη προϋπηρεσία.Κατανοώ ότι και εσύ και ο αγαπητός συνάδελφος (ψευδώνυμο δε θα αναφέρω...), θα βολευοσαστε με ο νόμο Γαβρογλου στη γενική και σας ενοχλεί η άποψη μου για την αποκτηθείσα προϋπηρεσία χωρίς επιτυχία στο ΑΣΕΠ, με πτυχίο πριν από το 2008.Όμως δυστυχώς στη γενική αγωγή ,ούτε ο Γαβρογλου θα διόριζε 10.500!, ούτε η νέα υπουργός σκοπεύει να προχωρήσει σε διορισμούς.Υπομονή!
Αφού δε θα γίνουν διορισμοί, τότε τι συζητάς?
Εσύ ,συζητάς μόνο ότι αφορά αποκλειστικά εσένα;Δηλαδή να ασχολούμαι μόνο με τις δικαστικές προσφυγές;Έχω άποψη και για άλλα εκπαιδευτικά ζητήματα.Ναι. Δε θα γίνουν διορισμοί και αν και όποτε γίνουν, θα είναι τόσο λίγοι, που δε θα έχουν σχεδόν κανένα νόημα, ούτε θα λύσουν τα προβλήματα των αδιοριστων εκπαιδευτικών.
Όπως ξεπέρασες το αντισυνταγματικό πλαίσιο διορισμών από το 2000 κι έπειτα, όπως λες, όπως ξεπέρασες το να κόλπο των δικαστικών διορισμών έτσι θα ξεπεράσεις και τους διορισμούς στην ειδική. Πάντα κάποιοι ένα βήμα πίσω από την εποχή μας. Τι να γίνει;