0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ, αν πάρει κανείς κυριολεκτικά και τοις μετρητοίς τα λόγια της Υπουργού, από τη στιγμή που έχει στείλει αίτημα στο ΑΣΕΠ για την κατάρτιση νέων πινάκων Γενικής Παιδείας, αυτό δεν μπορεί παρά να είναι βάσει του υφιστάμενου νόμου. Δηλαδή, το ΑΣΕΠ καλείται να προγραμματίσει τη διαδικασία και να επεξεργαστεί προκήρυξη με βάση τα προβλεπόμενα του νόμου Γαβρόγλου, ο οποίος είναι ο ενεργός νόμος που διέπει τις προσλήψεις εκπαιδευτικού προσωπικού.Τώρα, αν το αίτημα για το οποίο έκανε λόγο η Υπουργός αφορούσε πχ το να της γνωστοποιήσει το ΑΣΕΠ (με βάση το φόρτο εργασίας και τον προγραμματισμό του) ποια χρονική περίοδο θα μπορούσε να ξεκινήσει η διαδικασία κατάρτισης νέων πινάκων, και εν τω μεταξύ το υπουργείο να νομοθετήσει κάποιες αλλαγές στο σύστημα πρόσληψης, αυτό δεν το ξέρω. Μένει να δούμε ποιες είναι οι προθέσεις τους.
Δεν ψηφίστηκε για να εφαρμόσει τον νόμο του Γαβρογλου...αν δεν μπορεί υπάρχει και η οδός της ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ...όπως έκανε και ο υφυπουργός που είπε ψέματα για το μεταπτυχιακό του...
Το είχε αναφέρει γραπτώς στο πρόγραμμα της;
http://www.fresh-education.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84/
https://www.aftodioikisi.gr/proslipseis/theodorikakos-20-000-proslipseis-sto-dimosio-tha-tirisoyme-to-1-pros-1/?fbclid=IwAR1zp_VWjxy15y4jQAEB4walUcAKjkskAP_GAZ7ioqcKkNmSNmJ4sVzvM3cκαι λέει : «Έχουμε και 8.000 προσλήψεις από τους ΟΤΑ, έχουμε συνεννοηθεί με την τρόικα είναι έξω από τον κανόνα 1 προς 1, καθώς δεν επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό του κράτους. 2.900 άνθρωποι για το πρόγραμμα κοινωνικής πολιτικής «
Οι εκλογές έγιναν. Έχουμε νέα ισχυρή κυβέρνηση. Οι διορισμοί θα γίνουν όπως προγραμματίστηκαν...
Αντί να αναλωνόμαστε σε ανούσιες αντιπαραθέσεις, ας πιέσουμε ΟΛΟΙ μαζί, όπως μπορεί ο κάθε ένας, ώστε να γίνου διορισμοί επιτέλους στην εκπαίδευση.Οι διορισμοί είναι αναγκαίοι
Προγραμματίστηκαν διορισμοί στη γενική;;; Πότε και από ποιους;;;Εγώ θυμάμαι μόνο κάτι εξαγγελίες - ευχολόγια πριν κάτι μήνες και τώρα κάτι υποσχέσεις - ψελλίσματα....Το ΦΕΚ της προκήρυξης να "ανεβάσετε" μη χάσουμε τις προθεσμίες και την καταβολή του παραβόλου.