0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μην είσαι υπερβολικός. Μπορείς απλά να φέρεις τα ματ να με δείρουν..
Το ξαναλεω ακομα μια φορά. Ο Νόμος Γαβρογλου ειναι ο πιο δικαιος, για πολλους λογους...Τους μονους που δεν ευνοει ειναι τους μηδενικης προυπηρεσιας, πολυτεκνους, τριτεκνους, εχοντες αναπηρια και αυτούς που εχουν καποια μορια απο παλαιοτερους διαγωνισμους ΑΣΕΠ. ΟΛΟΥΣ τους αλλους τους ευνοει..
Ο Νόμος Γαβρογλου ειναι ο πιο δικαιος, για πολλους λογους...Τους μονους που δεν ευνοει ειναι τους μηδενικης προυπηρεσιας, πολυτεκνους, τριτεκνους, εχοντες αναπηρια και αυτούς που εχουν καποια μορια απο παλαιοτερους διαγωνισμους ΑΣΕΠ. ΟΛΟΥΣ τους αλλους τους ευνοει..
Ο καθένας βλέπει το δίκαιο ανάλογα με το τι τον συμφέρει. Η αλήθεια ομως είναι ότι ο νόμος Γαβρολγου είναι ταφόπλακα για τις ειδικές κατηγορίες και τους επιτυχόντες ΑΣΕΠ γιατί αυτό ήθελαν οι ανθρωποφάγοι της ΠΕΑΔ, τους οποίους ο (μην τον χαρακτηρίσω) Γαβρολγου είχε αναγάγει σε συνομιλητές του.
It depends. Το θέμα δεν είναι τόσο υποκειμενικό όσο μπορεί να πιστεύει κανείς. Για παράδειγμα. δεν είμαι ΑμΕΑ, αλλά μπορώ να κατανοήσω ότι όταν (καλώς ή κακώς) προτάσσονται στους πίνακες αναπληρωτών, δεν μπορείς αυτό να το πάρεις πίσω σε μια νύχτα και να δίνεις 27 μόρια σε ένα σύστημα με τη μοριοδότηση του Γαβρόγλου. Ομοίως με τους πολύτεκνους (ούτε πολύτεκνος είμαι): από πρόταξη τώρα 12 μόρια. Έχω γράψει πολλές φορές εδώ ότι κατά τη γνώμη μου η πρόταξη στους πίνακες είναι unfair. Αλλά η τωρινή μοριοδότηση δεν επιτυγχάνει τη προστασία των ειδικών κατηφοριών, η οποία, like it or not, είναι νομικά κατοχυρωμένη. Και αν σου φαίνεται υπερβολή αυτό που γίνεται στο Παιδείας, σε ενημερώνω ότι στο Υπουργείο Υγείας, ενα άτομο ΑμεΑ μπορεί να προσληφθεί απ' ευθείας σε προσωποπαγή θέση, χωρίς καμία άλλη διαδικασία παρά μόνο με αίτησή του στο φορέα που επιθυμεί. Φαντάσου να γίνει κάτι αντίστοιχο στο Παιδείας!ΥΓ Μη γράψω για τη διαχρονική αδικία απέναντι στους επιτυχόντες ΑΣΕΠ, γιατί ανήκω σε αυτήν την κατηγορία και θα πεις ότι μεροληπτώ.
Οι συνομιλητες του Γαβρογλου δεν ηταν η ΠεαΔ . Αλλοι ηταν....Τα ονοματα τους μπορειτε να τα βρειτε στην εισοδο του υπουργειου. Απο 15 Νοεμβρη 2018 εως 20 ιανουαριου 2019 ηταν καθε μερα στους επισκεπτες καταγεγραμμενοι στο βιβλιο εισοδου .
Γενικό σχόλιο: Ήταν κι εδώ μέσα η λομπίστρια και σύσσωμα τα μέλη συναγελάζονταν καθημερινά μαζί της, κρεμάμενοι από τα χείλη της για το ποιό κριτήριο πίεσε/πίεσαν να μετρήσει περισσότερο, κατά τη σύνταξη του σ/ν. Κι αντί να τής ρίξετε μεγαλοπρεπές άκυρο για τις πρακτικές... lobby
Προσωπικα δεν συνομιλησα με την κυρια αφου ηταν ολοφανερο το τι προσπαθουσε να κανει και φυσικα το καταφερε.