0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατί να μου λείπει μία ώρα και να τρέχω σε άλλο σχολείο; Ας πάει σε άλλο σχολείο ο ΠΕ01! Και μη μου λέτε ότι για μια ώρα δε θα με κουνησουν! Μα τελοσπαντων είναι λογικό αυτό που λέτε; Να τακτοποιηθεί άλλη ειδικότητα και εγώ να αφήσω δικό μου μάθημα; Τελοσπαντων! Επειδή δε βγάζω άκρη, θα δω τι θα κάνω!
Συνάδελφε, να μην τον αφησεις τον πε01.Έχουν μάθει καλά να βολεύονται με τις ώρες των φιλο λογικών και οι φιλόλογοι να μην έχουν ώρες!
Αναθέσες μαθημάτων: Τα μαθήματα των φιλολόγων - Τι ισχύει για την Ιστορία:Alfavita AlfavitaΠροφανώς αυτή είναι η κατανομή των μαθημάτων των φιλολόγων. Δε σχολιάζω καν αν είναι δίκαιη ή άδικη.Με βάση το ΦΕΚΥπενθυμίζεται πως νωρίτερα εκδόθηκε το ΦΕΚ για την ανάθεση μαθημάτων Γυμνασίου-Λυκείου.Σύμφωνα με τις διατάξεις, για τα μαθήματα που μπορεί να διδάξει ο κλάδος των φιλολόγων ισχύουν τα παρακάτω:ΓΥΜΝΑΣΙΟΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Α'ΑΝΑΘΕΣΗ
ισχύει ότι ζητήθηκε με μέιλ κατανομή από τους οργανικά ανήκοντες μέχρι την Τρίτη;;και αν ναι, θεωρείτε πιθανόν οι διευθυντές να πουν στους ΠΕ02 να μην υπολογιστούν οι ιστορίες α και β λυκείου, προκειμένου να πάρουν τις ώρες αυτές οι κοινωνιολόγοι-νομικοί ως β ανάθεση, εφόσον έγιναν οι αλλαγές στα ωρολόγια;