0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα
Οκ δεν ειναι και τοσο κακο. Και στο εξωτερικο πολυ διαδεδομενο, απ τη μια καλα κανουν με τα σεμιναρια. Συμμετεχει και απλος κοσμος, περα απο ακυρα εχει και αρκετα ενδιαφεροντα. Και οταν εχεις λιγο χρονο και χρημα βολευουν.Θα συνεχιστουν και επι ΝΔ για τα καλα. Απορια ομως: για ποιο λογο μακρυα απ του Αιγαιου; Ποια άλλα ΑΕΙ προτεινεις ως εναλλακτικη τοτε;
Είκοσι σεμιναρια και μεταπτυχιακό! Όταν ρωτώ πώς γίνεται η απάντηση είναι ότι είναι πολλά τα λεφτά ,αλλά προφανώς τα έχουν. Κατάλαβα ότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και απ ότι ξέρω οι νεότεροι επενδύουν πολύ σε αυτες τις πιστοποιησεις.
Μοριοδοτούνται όλα; Πόσα μόρια συνολικά δίνουν 20 σεμινάρια και μεταπτυχιακό;
Νομίζω ότι είναι 20×2+20=60;
Καλά μου παιδιά, μην αγοράζετε ό,τι σας πουλάνε!!! Τα συστήματα τα έχουμε δει να αλλάζουν...και κάποια μάλιστα να μην εφαρμόζονται καν. Να κάνεις ένα σεμινάριο επειδή σκέφτεσαι τα 2 μόρια;;;
Ο Γαβρογλου το έκανε για να βγάζουν τα πανεπιστήμια χρήματα, έχω βαρεθεί να βλέπω διαφημίσεις για τα σεμινάρια.Για μένα μακριά από τα σεμινάρια του Παν. Αιγαίου.Πιστεύω πως με τη νδ πλέον δε θα μετράνε
Όντως, για ποιο λόγο μακρυά από το πανεπιστήμιο Αιγαίου;Ήδη παρακολουθώ 9μηνο σεμινάριο διαπολιτισμικής του συγκεκριμένου πανεπιστημίου διάρκειας 408 ωρών. Οι ίδιοι προωθούν πλέον τα 9μηνα ως πιο αξιόπιστη επιλογή από ότι τα 7μηνα σε περίπτωση που αλλάξουν τα κριτήρια με τη νέα κυβέρνηση, οπότε τα 9μηνα θεωρούνται πιο ολοκληρωμένα ως ετήσιας διάρκειας (ακαδημαϊκής χρονιάς, γιατί υπάρχουν και πραγματικής ετήσιας διάρκειας, δηλαδή 12μηνα).