0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι διορισμοι στην Γενικη θα γινουν με τον δικαιοτατο Νομο Γαβρογλου και θα διοριστουν δικαιως ολοι αυτοι που τρεχουν 10+ χρονια σε ολη την επιρκατεια της χωρας.Οπως ακριβως εγινε δηλαδη και στην ειδικη αγωγη, με ελαχιστες εξαιρεσεις...Για να γινει γραπτος διαγωνισμος ΑΕΠ, χρειαζεται Προετοιμασία 2 χρονων;Που ζειτε ορισμενοι;;;
Ε ναι, ο ΑΣΕΠ είναι κακό πράμα, ενώ στους αδελφους Κύπριους έσκασες το 5χιλιαρο, σου ήρθε κούριερ το "μεταπτυχιακό ειδικής", το οποίο δεν έχω γνωρίσει ακόμα, ΕΝΑΝ άνθρωπο ρε παιδί μου, ΕΝΑΝ να ΜΗΝ το πάρει!!! , έστω έναν για δείγμα!! κ χώνεσαι κ γενικής κ ειδικής. ΜΙΡΑΚΟΛΟ!!Επίσης "θυσίες"/ΜΠΟΥΡΔΕΣ για την δεκαετία που αρπάζανε τα χιλιάρικα /25 ενσημα/δώρο ΟΑΕΔ, άνθρωποι που δεν ειχαν καταφέρει να περάσουν ΕΝΑ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ!! στην Ελλάδα της κρίσης των 500 ευρώ, χωρρίς αξιολόγηση ΠΟΤΕ κ ΠΟΥΘΕΝΑ! ας τα λέτε μεταξύ σας καλύτερα. Μην τα λέτε σε ανθρωπους του ιδιωτικού τομέα που φτύνουν αίμα για να περάσουν τα παιδάκια στον πανεπ. ή που έχουν δουλέψει εξωτερικό σε σχολεια κα πανεπιστημία. Να χαρείτε δλδ. Για να μην σας αδικώ βέβαια, η αλήθεια είναι ότι ούτε οι αναπληρωτές οι ίδιοι περιμέναν ότι ο Μητσοτάκης όταν έλεγε αριστεία εννοούσε πανεπιστήμια που δεν υπάρχουν στο χάρτη και προφίσενσι Ιταλικών μπόνους με εφταμηνα μεταπτυχιακά που τα έγραφε ο τιούτορ κα όταν έλεγε αξιολογση εννοούσε θα διορίσω 35χρονους κ 45χρονους που δεν έχουν πιάσει ούτε τη βάση σε γραπτο διαγωνισμό Από αριστεία ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΥΡΙΑΚΟ!!!
Ωραία εγώ να δεχτώ ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα αλλά άμα είναι έτσι τη δεκαετία 2000-2010 που εννοείται ως σύστημα διορισμών υπήρχε ο γραπτός άσεπ γιατί διορίζονταν κ άλλοι που δεν έριχναν καν τα μούτρα τους να δώσουν η αποτυχαιναν;; γιατί για εκείνους υπήρχε μέριμνα κ για μας που έχουμε δις κ τρις άσεπ δεν υπάρχει;; δεν μπορεί πάντα να βολεύεται μόνο μια συγκεκριμένη μεριδα εκπαιδευτικων!! Φτάνει πια
Θα γίνει κάποιος ασεπ και τα λες αυτά; Γιατί δεν φαίνεται κάτι τέτοιο, δυστυχώς.
Γνωστό μου άτομο με γονέα δεξιό συνδικαλιστή με άκρες στο υπουργείο μού το είπε. Ισχυρίζεται ότι ήδη προετοιμάζεται. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Και δεν ξέρω εάν επαρκεί ο χρόνος προετοιμασίας σε φροντιστήριο από τη δημοσίευση του σχετικού ΦΕΚ. Πάντως οι δικοί μου έχουν λυσσάξει κι επιμένουν ότι αναγκαστικά θα επιτρέψει το διαγωνισμό η ΚΑΤΑΣΤΡΟΪΚΑ λόγω του αυξημένου αριθμού προσφύγων. Δεν είναι μόνο τα ανήλικα, αλλά και οι ενήλικες που πρέπει να διδαχθούν τα ελληνικά. Δε νομίζω ότι όλοι αυτοί έχουν απολυτήριο λυκείο της χώρας τους. Θα τους βάλουν σε σχολές ΟΑΕΔ, ΙΕΚ ή ΤΕΕ να μάθουν ένα τεχνικό επάγγελμα και να εργάζονται ως φθηνό εργατικό δυναμικό με κάποια σχετική ειδίκευση. Ο Πάιατ ήταν σαφής όταν δήλωσε ότι οι δυτικοί, οι ΗΠΑ πρωτίστως, θέλουν οι Έλληνες ΠΟΛΙΤΕΣ να γίνουν εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό. Αν δεν απατώμαι, ήταν στη ΔΕΘ όταν παρουσιάστηκαν τα ελληνικά επιτεύγματα ρομποτικής, τεχνολογίας κτλ. Ή στη μαθητική ολυμπιάδα ρομποτικής στη ΔΕΘ. Δε θυμάμαι. Την ίδια χρονική περίοδο ανακοινώθηκε η αναβάθμιση του ΤΕΕ με την προσθήκη ειδικοτήτων, κυρίως αναφορικά με τις ναυτιλιακές σπουδές. Τέτοιου επιπέδου μας θέλουν, όπως και τους αλλοεθνείς "Έλληνες" πολίτες. Απλώς οι Έλληνες επιστήμονες θα προϊστανται. Ήδη πολλοί του παιδαγωγικού διορίστηκαν φέτος σε δομές φιλοξενίας. Αλλά και σε πολλά σχολεία η αναλογία ημεδαπών - αλλοδαπών γέρνει προς τα δεξιά. Ήδη έγερνε στη
Συναδελφε δεν ξερω τι σου ειπανε. Ο ισχυων νομος αυτη τη στιγμη ειναι ο 4589/2019 και ΔΕΝ εμπεριεχει γραπτο ασεπ αλλα προσοντολογιο. Γραπτος ασεπ αυτη τη στιγμη.για διορισμο εκπαιδευτικων δεν υπαρχει.
Ο ισχυων νομος αυτη τη στιγμη ειναι ο 4589/2019 και ΔΕΝ εμπεριεχει γραπτο ασεπ αλλα προσοντολογιο. Γραπτος ασεπ αυτη τη στιγμη.για διορισμο εκπαιδευτικων δεν υπαρχει.
Για να μην μαλώνετε όπως λέει κι ένας καλος συνάδελφος εδώ μέσα δεν υπάρχουν καλοί και κακοί.. η μπιζνα ειναι μια είτε διαγωνισμός γραπτός είτε όχι. Απλά στη μια περίπτωση τα μαρούλια πάνε στα φροντιστηρια και στην άλλη στα μεταπτυχιακά βουλγαροιταλιες, γλώσσες κτλ κτλ..μην τσιμπάτε..στην τελική οποίος ήταν για την ΝΑΣΑ εχει φύγει...οι υπόλοιποι ας απολαύσουμε τη Ματινα. Ματινα ξεκίνησες διάβασμα ;;;