0 μέλη και 18 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωρίζω άνθρωπο που θα έπρεπε να ξέρει την κατανομή, αν αυτή υπήρχε. Μου είπε όμως ότι δεν υπάρχει, ότι πολύ δύσκολα θα διαρρεύσουν οι συγκεκριμένοι αριθμοί πριν αυτοί δημοσιοποιηθούν επίσημα και ποια εισήγηση ακριβώς θα γίνει δεκτή, καθώς και, γελώντας, ότι ούτε σε μένα θα τους πει. Συμπερασματικά, όποιος αναφέρει συγκεκριμένους αριθμούς σήμερα, πρέπει να έχει πληροφόρηση που να προέρχεται από πολύ ψηλά. Ρώτησα, ωστόσο, για το γενικό πλάνο και μου είπε ότι αυτό υπάρχει πράγματι και έχει συζητηθεί, αλλά δεν νομίζω ότι προσφέρει σημαντικά πράγματα στη συζήτηση, υπό την έννοια ότι είναι το εν πολλοίς αναμενόμενο. Είναι σχεδόν αδύνατο μου είπε για πολλούς λόγους να ξεφύγουν τα πράγματα από μια κατανομή που θα είναι περίπου 5000 ΠΕ60 και ΠΕ70 και 3000 ΠΕ02-ΠΕ03-Π04. Πρόκειται προφανώς για χονδρικά νούμερα, καθώς οι 5000 μπορεί να είναι 4800 και οι 3000 να είναι 2700, δημιουργώντας δηλαδή επιπλέον 500 θέσεις για τις υπόλοιπες ειδικότητες, που για τους λόγους που αναφέραμε και για τους οποίους είμαστε υπεύθυνοι όλοι μας, δεν βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο επίκεντρο της συζήτησης. Να προσθέσω ένα συμπέρασμα (δικό μου όμως), από τη συζήτηση, ότι πρώτα θα οριστικοποιηθεί το ακριβές νούμερο της πρωτοβάθμιας και η εσωτερική κατανομή τους, μετά το νούμερο των μεγάλων ειδικοτήτων της δευτεροβάθμιας και η εσωτερική κατανομή τους και στο τέλος οι υπόλοιπες κατανομές.
ΑΥτο το συμπερασμα πως το εβγαλες;;θεωρεις δηλαδη οτι θα πανε 5250 1γε και 5250 στη 2γε;;;αν ηταν ετσι δεν θα γινονταν ξεχωριστα οι διορισμοι;;
Φαίνεται ότι η 1γε πάει για νωρίτερα και θα ακολουθήσει η 2 γέ...Άρα 5250 και 5250 για κάθε προκήρυξη.
Δεν καταλαβαίνω γιατί αν γίνουν ξεχωριστά πρέπει να μοιραστεί 5250 και 5250. Λέει κάπου οτι δεν μπορεί να είναι 6050 με 4000 ή το αντίθετο; Αν θέλει δηλαδή να πάρει δηλαδή 6050 με 4000 αντίστοιχα περιορίζεται απο κάποιο νόμο κτλ.;
Προσωπικα δεν πιστευω οτι θα ειναι 5250- 5250..Αν τα οργανικα κενα μεινουν οπως τωρα και δεν ιδρυθουν νεα θα παρει περισσοτερους η 1γε ισως οχι πολυ περισσοτερους αλλα περισσοτερους..αν ιδρυθουν νεα πιστευω οτι η αυξηση θα παει σε νηπιαγωγους και καποιες ειδικοτητες..
Ηταν -αν θυμαται κανεις-στο ιδιο φεκ;;;περα απο το 1 και το 2 μπροστα απο το γε το φεκ ηταν ιδιο ή ξεχωριστο;;
Αυτό είναι εικασία δική μου, δεν το γνωρίζω, για αυτό το διευκρίνησα. Δεν ξέρω πώς θα χειριστεί αυτό το θέμα το υπουργείο, ποιοι θα διοριστούν πρώτοι, ούτε αν θα διοριστούν σε μία χρονιά ή δύο ή αν θα βγουν όλα τα ονόματα μαζί ή όχι κλπ. Μόνο τους αριθμούς ρώτησα και δεν νομίζω ότι σας έκανα πολύ σοφότερους. Υπάρχει η πρόθεση για περίπου 5000 ΠΕ60 και ΠΕ70, αυτό μου μεταφέρθηκε ως σχεδόν δεδομένο. Αν μάθω κάτι που έχει αξία, υπόσχομαι να το αναφέρω και εδώ σεβόμενος την αγωνία όλων μας και με προσοχή ανάμεσα στις επιθυμίες μας και στις πληροφορίες.
Να ρωτήσω (επειδή με καίει, χαχα), τo 3000 ΠΕ02-ΠΕ03-ΠΕ04 που ανέφερες πριν, είναι λιγότερο βέβαιο;
Μετέφερα ακριβώς τη συζήτηση επί των κατανομών. Από εδώ και πέρα θα εκφράσω επιθυμίες, όχι πληροφορίες!Το να φτάσουν μόνο οι ΠΕ60 και ΠΕ70 τους 6000, θα ήταν καταστροφικό για την δευτεροβάθμια. Κατάλαβα ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση, παρά τις πιέσεις. Τώρα, αν το 5000 είναι και κάτι ακόμα, δεν το ξέρω. Πάντως οι αριθμοί των ΠΕ60 και ΠΕ70 είναι άμεσα συνδεδεμένοι με τους τελικούς αριθμούς των ΠΕ02, ΠΕ03 και ΠΕ04, όχι με τις άλλες ειδικότητες που θα πάρουν ό, τι είναι να πάρουν.