0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνω αλλα υπάρχει στην καθομιλουμένη https://www.slang.gr/lemma/12257-pliroforikarios
Υγεια σε όλους και κουράγιο!Θα δώσω κι εγώ την προσωπική μου εκτίμηση για τις κατανομές.Bασίζομαι στην υπόθεση οτι θα μοιραστούν οι διορισμοί 50-50.Στην 1ΓΕ: Δασκαλοι (3200), Νηπιαγωγοί (1400), Μουσικοί (650)Στη 2ΓΕ: Θεολόγοι 90, Φιλόλογοι (880), Μαθηματικοί (800), Φυσικοί (250), Χημικοί (200),
Παίζει να είναι και ότι πιο λογικό ακούστηκε εδώ μέσα.
Το μόνο νούμερο εκτος πραγματικότητας ειναι οι μουσικοί. Αποκλείεται να πάρει 650. Το 1/3 να πάρει θα είναι καλά.
Και το 50-50 δύσκολο μου φαίνεται. Μακάρι βέβαια.
Εγώ πιστεύω μαζί θα τρέξουν. Γι αυτό δε βγάζουν κατανομές αυτοί. Περιμένουν και τους δύο πινακες. Εκτός αν δούμε κάτι άμεσα, αυτό το μήνα δηλαδη.Μη σου πω θα κάνουν κάνα μπαμ και τις κατανομές θα τις αφήσουν για μετά. Όλα να τα περιμένεις.
Καλά στην καθομιλουμένη υπάρχουν κι άλλα πολλά. Αλλά όταν κάτι είναι προσβλητικό προς έναν κλάδο, το υιοθετούν στην καθομιλουμένη είτε αυτοί που επιθυμούν να τους προσβάλλουν, είτε αυτοί που αδιαφορούν για το αν θα τους προσβάλλουν ή όχι.
Αυτό είναι πράγματι το σημείο κλειδί. Με 50-50, οι διαμαρτυρίες θα είναι ελάχιστες. Οι διαθέσιμες θέσεις θα είναι κοντά στα αναμενόμενα και στα ζητούμενα των κλάδων. Ιδανικό θα ήταν το σενάριο να ανακοινώσει πρώτα κατανομές και οριστικούς για την 1Γ. Θα τινάξει τα νεύρα των υπολοίπων στον αέρα, αλλά έτσι θα πάει για 50-50. Συνάδελφοι, αν οι μουσικοί είναι οι μισοί των νηπιαγωγών στην 1Γ, θα τους πάρουν με τις πέτρες! Προφανώς δεν θα γίνει αυτό.
Να σου πω συνάδελφε. Τα ίδια έλεγαν π.χ για την αστυνομία στα πανεπιστήμια. Αν της καρφώθηκε να πάρει 650 μουσικούς θα πάρει. Φυσικά αυτό ισχύει για ότι της καρφώνεται. Έχει αποδείξει ότι δεν "μασάει". Δεν είμαι μουσικός