0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν παιζει κανενα ρολο η σειρα. Μπορει κανεις να κανει ηλεκτρονικη σιτηση και μετα να παει σε Διευθυνση Εκπαιδευσης η το αντιστροφο.
Στον ΟΠΣΥΔ η οικ. κατασταση είναι αδηλωτη. Δεν έχω κάποια μοριοδοτηση, αλλά λέτε να τη χρειαστούν λόγω κενού; Νομίζω ότι το καλύτερο είναι να υποβάλω τα δικαιολογητικά και μετά τις ηλ. αιτήσεις σε ΟΠΣΥΔ και ΑΣΕΠ. Σε άλλες προκηρύξεις ήταν ξεκάθαρα τα βήματα, τώρα πρέπει να προσέξεις ότι η προθεσμία των δικαιολογητικών ξεκινά πριν των ηλ. αιτήσεων και συνδυάζοντας το με τα ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ δικαιολογητικά να αντιληφθείς ότι προηγείται η έντυπη διαδικασία. Πρόχειρη δουλειά, καμία σχέση με της ΕΥΠ.
Τελικά, πρώτα τα δικαιολογητικά, μετά το παράβολο και τέλος η αίτηση στον ΑΣΕΠ ή, εναλλακτικά, πρώτα παράβολο, μετά ΑΣΕΠ και τέλος δικαιολογητικά ή αντίστροφα τα δύο τελευταία. Στον ΟΠΣΥΔ έχω καταχωρισμενο μόνο το πτυχίο Αγγλικής και θα χρειαστεί να δηλώσω για πρώτη φορά άλλα τρία δικαιολογητικά. Εάν κάνω πρώτα την ηλ. αίτηση, θα υποβάλω μετά τα δικαιολογητικά και τέλος θα ελέγξω στον ΟΠΣΥΔ αν είναι εντάξει; Κι τι γίνεται αν κάποιο δικαιολογητικό δε γίνει δεκτό από τον υπάλληλο ενώ έχω ήδη κάνει την αίτηση;
Ναι εμενα μου ειπαν στην υποεν 2 να γραψω φωτοαντιγραφο ταυτοτητας και δεξια ταυτοποιηση προσωπικων στοιχειων και το κατεθεσα ως δικαιολογ
Ωχ, καταλάβαμε τι μας περιμένει! Και γιατί στη δεύτερη υποενότητα και όχι στην τρίτη; Ουσιαστικά επίκαιροποιουμε τα στοιχεία μας, καίτοι ήδη δηλωμένα.Εγώ έχω μόνο της Αγγλικής. Επομένως δηλώνω μόνο αυτό στην υπ.Ι ως βασικό τίτλο σπουδών και ως δεύτερο δικαιολογητικό για παιδαγωγική επάρκεια. Μήπως πρέπει να το βάλω ως ενιαίο δικαιολογητικό, δηλαδή. μόνο υπ'αριθμον 1; Δε χωράνε και οι δύο αιτιολογίες σε ένα κενό. Και είναι διακριτή η ιδιότητα τους.Για τις ξένες γλώσσες, βάζουμε ως αιτιολογία πχ άριστη γνώση γαλλικής (όπως αναγράφεται στον πίνακα με τα μόρια) ή γαλλική γλώσσα Γ'2;
Καλησπέρα,Η φωτοτυπία ταυτότητας αναγράφεται στο ΦΕΚ μέσα στα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Φαντάστηκα ότι θα έπρεπε να αναγραφεί κάπου στην αιτηση (ως δικαιολογητικό που υποβάλλεται). Στη