0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν έληξε ακόμη η προθεσμία για τα δικαιολογητικά στην πρωτοβάθμια για να θεωρηθεί εκπρόθεσμα.
Ναι υποτίθεται ότι ισχύει αυτό. Απλα διάβασα περιπτώσεις με μόρια απο παιδιά τα οποία δεν θα δοθούν και δεν έγινε δεκτό το έγγραφο από την Α βαθμια γιατι το χαρτι απο το Κ.Ε.Π. ειχε ημερομηνια έκδοσης μεταγενεστερη της 03/02 Ενώ τα παιδιά προφανώς γεννήθηκαν πριν από 3/2.
Καλημέρα !!! Η αιτηση καταθεσης δικαιολογητικών στις δευτεροβάθμιες πρεπει να γινει χειρόγραφα ή σε word!!! Τι συνηθίζεται;;;;
Καλημέρα σε όλους.Αν είναι κάποιος ήδη εγγεγραμμένος στον ΑΣΕΠ με κωδικούς όχι taxinet να κάνει την αίτηση ή καλύτερα να εγγραφεί με κωδικούς taxinet ;για μεγαλύτερη ασφάλεια ...επιπλέον στο εγχειρίδιο χρήσης δείχνει να κάνουμε ανάκληση στο μητρώο και στα ήδη καταχωρημένα δικαιολογητικά από παλιά εγγραφή...όμως δίπλα σε όλα βλέπω να αναγράφει σε αναμονή δικαιολογητικού...μήπως να μην κάνω καθόλου ανάκληση στο μητρώο και να κάνω κατευθείαν επιλογή πάνω στην αίτηση των προσόντων γιατί με αγχωνει.
Ανάλογα με την διεύθυνση. Μπες στη σελίδα και αν δεν το απαιτεί μπορείς και χειρόγραφα. Εγώ προτιμώ δακτυλογραφημένα για αποφυγή παρερμηνειών.Αν έχεις εγγραφεί ήδη με κωδικούς taxis net μόνο με αυτούς του ίδιους του taxis net μπορείς να εισέλθεις. Δεν αναρτάμε προσόντα ούτε κάνουμε ανάκληση. Μπαίνεις και δηλώνεις απλώς τι έχεις (χωρίς να αναρτάς δικαιολογητικά). Προπάντων διάβασε την εγκύκλιο ή το ΦΕΚ.
Πάλι θα διαφωνήσω. Εγώ θα απαιτούσα να το παραλάβουν και δεν θα έφευγα χωρίς να μου δείξουν σε ποιο σημείο της εγκύκλιου γράφει για την ημερομηνία έκδοσης του πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης έως 3/2 με την προϋπόθεση ότι παιδιά ήταν δικά μου γιατί δεν αποκλείω την περίπτωση να έδιωξαν άτομα με το πιστοποιητικό της ΄΄μαμας΄΄3/2 έληξαν οι αιτήσεις το υπόγειο έδωσε επιπλέον μέρες για να καταθέσουμε τα δικαιολογητικά.Δυστυχώς κάποιοι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους αλλά το χειρότερο είναι πως και οι ενδιαφερόμενοι πετούν χαρταετό… ο ασεπ δεν κάνει δεκτά τα δικαιολογητικά μετά την ημερομηνία λήξεως των αιτήσεων στην περίπτωση μας όμως το υπουργείο τα δέχεται!!!Κάποιοι πίστευαν πως και τα παιδιά τριτεκνων είχαν τη δυνατότητα να προσληφτούν με το 20% στους αναπληρωτές. ίσως αυτός που το έγραψε να ήταν ένας από αυτούς και να μην αντιλήφθητε γιατί τον έδιωξαν από την πρωτοβάθμια…
Συναδελφε η προκηρυξη του ασεπ ειναι σαφης οπως και σε ολες τις αλλες προκηρυξεις. Χαρτι που εχει εκδοθει μετα την ληξη των ηλεκτρονικων αιτησεων δεν λαμβανεται υποψιν. Καλως η δδε δεν το παραλαμβανει. Δεν χρειαζεται να κανει μνεια σε ολα τα χαρτια που καποιος δεν θα προσκομισει εντος της ημερομηνιας. Το πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης θα επρεπε να εκδοθει πριν την ληξη . Και η δδε να το παραλαβει το ασεπ θα το κοψει καθως αυτα θα ελεγχθουν 100% αφου ειναι νεα δικαιολογητικα.
Καλημέρα. Γνωρίζει μήπως κανένας πότε θα περαστούν τα προσόντα στον opsyd στη δευτεροβάθμια