0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η ορκομωσία είναι κάτι τυπικό πχ. μια υπογραφή ή έχει μέσα και θεατρικό στοιχείο όπως σε στρατό, πανεπιστήμιο κτλΝα ξέρω να πάω με πουκάμισο ή με τα ρούχα της παραλίας;
Καλησπερα..μια ερωτηση, μηπως εχει καποιος τα ονοματα των αναπληρωτων που στις φασεις δηλωσαν παραιτηση?? (οχι αυτους που δεν δεχτηκαν προσληψη (το εχω βρει το αρχειο) αλλα αυτους που διοριστικαν αλλα μετα παραιτηθηκαν). Οσο και να εχω ψαξει στο google δυστυχως δεν εχω βρει καποιο excel με τα ονοματα.ευχαριστω πολυ
Εδώ κολλάει ένα "Πάγκαλε ****σαι!"
Γεια! Λοιπόν η διδε
Στη δηλωση περιουσιακης καταστασης δηλωνουμε τραπεζικούς λογαριασμούς στους οποίους ειμαστε και β΄όνομα; εδω αυτό δεν το θέλει ουτε η εφορία και το ζητάνε από το Υπουργειο Παιδείας;
Πως θα κατατεθεί ηλεκτρονικά η δήλωση περιουσιακής κατάστασης, που περιέχει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και που όπως ενημέρωσαν άλλοι συνάδελφοι σ΄αυτό το φόρουμ η διαδικασία είναι ότι κατατίθεται σε σφραγισμένο φάκελο;
Καλά εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε. Τι είμαστε, πολιτικοί? Η διδε
Δεν είσαι. Το τι θα γίνει με τα χαρτιά θα το λέει στο ΦΕΚ. Οι διευθύνσεις τα ζητάνε απο τώρα για να σε περάσουν πιο γρήγορα στο σύστημα. Απο όλα τα δικαιολογητικά που ζητάνε τα βασικά είναι πτυχίο, αφμ, ΑΜΚΑ, άμα, IBAN ,και τα χαρτιά που συμπληρώνεις (υπεύθυνες δηλώσεις κτλ)Τα παραπάνω τα χρειάζονται άμεσα. Όλα τα άλλα γίνεται και μετά (περιουσιακή κατάσταση, προυπηρεσίες). Αν τους ρωτήσεις αυτό θα σου πούν.
Η διδε τονίζει εν τω μεταξύ, να τα έχουμε όλα μα όλα, τα χαρτιά με την πρώτη. Εγώ που πηρα να ρωτησω, λέω:"γεια σας, διορίστηκα σ εσας" κ με διακόπτει κ μου λεει " δεν διοριστηκατε ακόμη, μόλις βγει το ΦΕΚ τα λέμε".Μονο που δε μ έβρισε, χαχαΣ ευχαριστώ πολυ Victor!!
Καλημέρα. Δια ζώσης 16-20 Αυγούστου η ανάληψη.
Είσαι σίγουρος; Δεν το λέω για να σε αμφισβητήσω αλλά εγώ άκουσα το αντίθετο. Για ηλεκτρονικη ανάληψη. Τελικά νομίζω ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο και πρέπει να περιμένουμε το ΦΕΚ.