0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τριετές κλειδωμα! Παρόλες τις δηλώσεις τους για διετές!Σήμερα ερευνούσα λίγο χρονικό διάστημα που κάνει πια προκήρυξη να πάρει ΦΕΚ από την ώρα που θα αποσταλλεί από το ΑΣΕΠ. Συνήθως θέλει 5 μέρες, μπορεί και παραπάνω. Μια μέρα δεν έχω δει ΠΟΤΕ. Τι γίνεται ρε παιδιά;
Yes. Δε σου κρύβω ωστόσο ότι μου κάνει τεράστια εντύπωση ότι δεν αλλαξαν ούτε καν το τριετές κλείδωμα, κάτι που έλεγαν ξεκάθαρα και η Κεραμέως και η Ζαχαράκη ότι θα άλλαζαν. Μοιάζει ακατανόητο...
Δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν νέο νόμο. Να θυμίσω ότι δέκτηκαν δεκάδες επερωτήσεις για να προχωρήσουν άμεσα σε διορισμούς.
Προκήρυξη 2ΓΕ/2019 για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας Π.Ε.!!!Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 5 Φεβρουαρίου, ημέραΤετάρτη και λήγει στις 24 Φεβρουαρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.
Καλησπέρα. Τι ισχύει για την πιστοποιημένη παιδαγωγική επάρκεια; Διαβάζω το ΦΕΚ ενώ ταξιδεύω και δυσκολεύομαι. Μιλάει για πρόταξη;
ειμαι ο μονος που νομιζει οτι αυτο ειναι σα φαρσα?23 του μηνα παει ε.τ.και 24 το ε.τ. το δινει?ρε μην ειναι καμια φαρσα?σα πολυ fast track δεν ειναι?αυτο που κατεβαζουμε ειναι απο google drive, οχι απο σελιδα του ε.τ.
Πιστευω με κλειδωμα ποινες αρνησης και δυσπροσιτα θα ασχοληθει οταν ερθει η ωρα δηλαδη καλοκαιρι πριν δηλωσεις περιοχων
Ερώτηση.Ποιο μεταπτυχιακό αποτελεί τυπικό προσόν διορισμού και ποιο μη τυπικό;