0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από ότι θυμάμαι με το νόμο Γαβρόγλου ισχύει η μεταφορά προϋπηρεσίας από ειδικότητα σε ειδικότητα. Πχ πληροφορικός με 50 μήνες προϋπηρεσίας και με 2ο πτυχίο πχ φιλολόγου μεταφέρει τη προϋπηρεσία του και στους φιλόλογους. Και φυσικά μπορεί να κάνει αίτηση και στους 2 κλάδους.
Καλησπέρα σας και χρόνια σας πολλά!Γνωρίζεται εαν το εππαικ μοριοδοτειται βάση της προκυρηξης; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!
ναι το εππαικ μοριοδοτειται, αρκει να παρεις βεβαιωση οτι αντιστοιχει σε σεμιναριο πανω απο 300 ωρες και πανω απο 7 μηνες. δινει 2 μορια[/quoteΕυχαριστώ πολύ!!!
ναι το εππαικ μοριοδοτειται, αρκει να παρεις βεβαιωση οτι αντιστοιχει σε σεμιναριο πανω απο 300 ωρες και πανω απο 7 μηνες. δινει 2 μορια
ακριβως. εμενα μου περασαν στην ειδικη και τα 2 (εππαικ-πεσυπ). αρκει να τηρουν τις προυποθεσεις. να ειναι ανω των 300 ωρων και περισσοτερο των 7 μηνων. ζηταει καποιος βεβαιωση απο την ασπαιτε και τη δινουν αμεσα
Αν και λίγο νωρίς, μπαίνοντας στο e-paravolo και αναζητώντας στο υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ποιο επιλέγουμε από τη σχετική λίστα;
Μπορούν να μου τη στείλουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο;
ναι. ετσι τη στελνουν. κανεις αιτηση ηλεκτρονικά και σου τη στελνουν. προσοχη ομως, επειδη μπερδευονται με τα ετη φοιτησης, ξεκαθαρισε τους εσυ με ακριβεια το ετος εισαγωγης σου στη σχολη. 3 φορες μου ειχαν κανει λαθος και μου εστελναν αλλα αντι αλλων. στο τελος πετυχαν την ορθη.