0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλή χρονιά, συνάδελφοι!!Καλό διορισμό!!!Ας είναι αυτή η χρονιά το τέλος του μαρτυρίου της αναπλήρωσης!
Δεν πρέπει να κοιτάτε μόνο πόσες προσλήψεις γίνονται αλλά πόσοι κάνουν αίτηση και επιθυμούν να πάνε αναπληρωτές. Το 2018 περισσότερα από 120.000 άτομα υπέβαλαν αίτηση για 20.000 θέσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών. Πάνω από 90% δεν θα διοριστούν, θα πρέπει να πάνε αναπληρωτές για τους μελλοντικούς διορισμούς. Δεν αλλάζει κάτι για τους περισσότερους, ένα ανακάτεμα θα γίνει. Λίγοι θα διοριστούν και θα τελειώσει το μαρτύριο της αναπλήρωσης ίσως ξεκινήσει το μαρτύριο της μετάθεσης.Όσοι διοριστούν φέτος στα δυσπρόσιτα θα πρέπει να μείνουν εκεί για δυο χρόνια, οι προσλήψεις του 2021 λογικά θα γίνουν σε καλύτερες περιοχές . Μέχρι το 2022 που θα ξανά γίνουν νέοι πίνακες θα προλάβουν να συμπληρώσουν τον απαιτούμενο χρόνο για να πάρουν μετάθεση? Η κυβέρνηση την επόμενη φορά θα βιαστεί να τρέξει τη διαδικασία γιατί θα είναι προεκλογική χρονιά και θα επιθυμεί να έχει τελειώσει με τους διορισμούς πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς του 2022.
Συνάδελφοι καλή χρονιά έχω μια απορία: η προϋπηρεσία θα ανανεώνεται κάθε χρόνο στους κλειδωμένους πίνακες όταν με το καλό βγουν;
Καλή χρονιά! Δεν θα ανανεώνονται για όσο χρόνο είναι κλειδωμένοι. Δεν θα μπορεί να μπει η νέα προϋπηρεσία και τα νεα ακαδημαϊκά προσόντα παρά μόνο όταν ξεκλειδώσουν με νέα προκηρυξη το 2022 η το 2023
Τιιιιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;; Ρε παιδιά είμαστε 120.000 άτομα πώς τους αφήνουμε να τα περνάνε αυτά πώς! Πώς! 😢 Τεσπα τί ψάχνω τώρα
οι πνακες θα ειναι κλειδωμενοι μεχρι το 23, ετσι γραφει μεσα η προκήρυξη, οποτε θα εχουν κανει τα 2 χρονια της οργανικης τους
Τώρα το βρήκα Οι ανωτέρω πίνακες θα ισχύσουν για τα τρία σχολικά έτη που θα ακολουθήσουν τη λήξη του σχολικού έτους κατά το οποίο θα λάβει χώρα η δημοσίευση των τελικών αξιολογικών πινάκων στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.Αν αλλάξουν το 3 το κάνουν 2 και προλάβουν να δημοσιεύσουν μέχρι 31/8 τότε τα νέα στοιχεία θα μπουν τη χρονιά 22-23, διαφορετικά θα πάει άλλη μια σχολική χρονιά πίσω.
Και εσύ γιατί είσαι υπέρ του να αλλάζει συνεχώς η σειρά κατάταξης και να δημιουργούνται συνεχώς ανακατατάξεις στον τόπο διαμονής; Τώρα τουλάχιστον ξέρω ότι αν με πάρουν σε ένα τόπο θα είναι για 3 χρόνια και μπορώ να ρυθμίσω τη ζωή μου αλλιώς.