0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης, αν πάρουμε ως ένα σενάριο ότι θα πάρει 700 φιλολογους, η προυπηρεία (μέσα τα δυσπρόσιτα) της θεσης 700 στον πίνακα αυτή τη στιγμή είναι 75 μόρια. Αν σε αυτό προσθέσουμε περίπου 14 μόρια (μια καλή προυπηρεσία περυσι και φέτος) +17,5 μόρια (για έναν βαθμό πτυχίου 7) + 4 μόρια (ΕCDL) + 3 μόρια (lower), πάμε στα 113 μόρια, χωρίς ουσιαστικά ακαδημαικά (μεταπτυχιακό ή/και PhD), δεύτερο πτυχίο/μεταπτυχιακό/γλώσσα και χωρίς καθόλου κοινωνικά.Οπότε, αν πάρουμε μια 'καλή' περίπτωση, δηλαδή ο ΠΕ02 των 113 μορίων να έχει επιπλέον ένα μεταπτυχιακό, proficiency και δύο παιδιά, ξεπερνάμε τα 140 μόριαΣυμπερασματικά, με βάση το σενάριο των 700 διορισμών, αυτή είναι η εκτίμησή μου: 145 μόριαΥ.Γ. Να πω την αλήθεια λίγα μου φαινονται, αλλά εχω παραθέσει το σκεπτικό και τους υπολογισμούς μου.
Είναι ένα καλό σενάριο κοντά ίσως στο μέσο υποψήφιο και στην πραγματικότητα αλλά για μένα απουσιάζουν δύο αστάθμητοι παράγοντες:1) οι απορριπτέοι της 3εα με υψηλά μόρια και οι πρώτοι περίπου 100 του επικουρικού2) τα κοινωνικά κριτήρια που δίνονται από αναπηρία εκτός του ιδίου και τέκνου και συζύγου που μπορεί να προσδώσει από 20 έως 40 μόρια με το από 50%-66% να μοριοδοτειται για πρώτη φορά.
Στον πίνακα είναι και αυτοί που θα διοριστούν στην ειδική.
HELP!!!! Σελίδα 1139 γράφει:Διευκρινίζονται τα εξής:1. Για εκπαιδευτικές προϋπηρεσίες αναπληρωτή ή ωρομισθίου της ημεδαπής (πλην ιδιωτικών), σύμφωνα μετις ισχύουσες διατάξεις [άρθρο 61 παρ. 4 στ) του ν. 4589/2019], που δεν είναι καταχωρισμένες, κατά τα ανωτέρωστο ΟΠΣΥΔ, απαιτείται βεβαίωση από την αρμόδια, κατά περίπτωση, υπηρεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ. ή τον αρμόδιο, κατάπερίπτωση, φορέα απασχόλησης, από την οποία να προκύπτει σαφώς:• η δομή (Γενική Εκπαίδευση, Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση ή λοιπές προβλεπόμενες) και η βαθμίδα εκπαίδευσης,στην οποία πραγματοποιήθηκε η πρόσληψη• ο κλάδος πρόσληψης• αν ο εκπαιδευτικός απασχολήθηκε ως αναπληρωτής πλήρους ή μειωμένου ωραρίου ή ως ωρομίσθιος• τα ακριβή χρονικά διαστήματα κατά τα οποία παρασχέθηκε η ανωτέρω προϋπηρεσία• για τους αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου το εβδομαδιαίο ωράριο απασχόλησης και• για τους ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς, οι ώρες απασχόλησης ανά μήνα.και ρωτάω: για τη φετινή αναπλήρωση παίρνουμε κάποια βεβαίωση από τη δευτεροβάθμια;;;;;
παιδια πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης χρειαζεται οπωσδηποτε ή μονο εαν θελουμε να μοριοδοτηθουμε ως πολυτεκνοι? Ευχαριστω