0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι σημαινει μπλεκουν? Αναγνωριζονται κανονθκα απο δοαταπ σε κανα 4μηνο
Έχεις δίκιο, τώρα τελευταία αυτό το κόλπο αρχίζει και γίνεται συνήθεια. Η διαφορά είναι ότι οι εκπαιδευτικοί είναι πολύ πιο οργανωμένοι από τους άλλους κλάδους και για αυτό εχουν ήδη κατατεθεί προσφυγες σε σχέση με τη μοριοδοτηση της προϋπηρεσίας στο ν. Γαβρολγου.
Συγγνώμη αν επαναλαμβάνομαι αλλά θέλω ακόμα μια γνώμη πριν την κατάθεση της αίτησης.Aν έχει κάποιος δημόσια προϋπηρεσία από ενισχυτική ,στη συνέχεια δουλεύει σε ιδιωτικό για πάνω από 2 χρόνια απολύεται και στη συνέχεια δουλεύει αναπληρωτής.Η προηγούμενη του ιδιωτικού προϋπηρεσία υπολογίζεται αθροιστικα?Ρωτάω δηλαδή αν η δημόσια προϋπηρεσία που είχα, πριν την προϋπηρεσία του ιδιωτικού σχολείου με την οποία είμαι τώρα στους πίνακες πρέπει να μετρήσει συνολικά.Γιατί μέχρι τώρα στους πίνακες αναπληρωτών δεν μετρούσε η προηγούμενη προϋπηρεσία πριν του ιδιωτικού.
Παντως η αισθηση μου ειναι κακως παμε στο ΔΟΑΤΑΠ οσοι ενδιαφερομαστε για εργασια δηλαδη για επαγγελματικη ισοδυναμια την οποια για τιτλους της ΕΕ την δινει το ΑΤΕΕΝ και φυσικα το ΑΤΕΕΝ ειναι πολυ πιο ευκολο απο πλευρας διαδικασιας και τεκμηριωσης απο οτι το ΔΟΑΤΑΠ...Σε καθε περιπτωση βεβαια εχουμε ακομη ενα αχρηστο δημοσιο φορεα ο οποιος τα αρπαζει τους πολιτες του για αυτονοητα πραγματα...μας αξιζει ομως απολυτα αυτο σαν λαος...
Γιατί να κάνουν προσλήψεις όταν υπάρχουν εναλλακτικές λύσειςhttps://www.anaplirotes.gr/fantaroi-tha-didaksoyn-plhroforikh-sth-g-lykeioy-sthn-kaso/?fbclid=IwAR3uJiOsj7x5jZVE0YOrwKBd__mbf-mJBr12qbrbPWJmJusU5qAmx-VMl0wΓια φαντάρους να υπηρετούν ως νηπιαγωγοί ίσχυε από παλιά τώρα και για Γ λυκείου!!!Εθελοντές καθηγητές που εργάζονται σε σχολεία των μεγάλων νησιών μπαίνουν στο Skype, συνδέονται ταυτόχρονα με ένα έως τρία νησιά και παλεύουν μέσω της τεχνολογίας να επιτελέσουν το έργο τους.https://www.anaplirotes.gr/h-arnhsh-proslhpshs-odhgei-se-elleipseis-sta-nhsia-kanoyn-mathhma-mesw-skype/
Και φυσικά ούτε η τιμωρία του αποκλεισμού των αναπληρωτών θα πιάσει. Απλά δεν θα ρισκάρει κανείς ούτε για αστείο να τα δηλώσει και να αποκλειστεί από τους πίνακες.