0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
12.01.2020 - 10:31Προκηρύξεις 1ΓΕ-2ΓΕ: Επισημάνσεις σύμφωνα με ΑΣΕΠ και υπουργείο ΠαιδείαςAlfavita Επισημάνσεις σύμφωνα με απαντήσεις του ΑΣΕΠ και του Υπουργείου Παιδείας για την υποβολή δικαιολογητικών και την ηλεκτρονική αίτηση ΑΣΕΠΠροκηρύξεις 1ΓΕ-2ΓΕΓενικώς - Προϋπηρεσία - Επικυρώσεις - Σεμινάρια - Αιτήσεις - ΣΑΕΠ - ΚΕΠΑ – ΔΟΑΤΑΠ - Πιστοποιητικά και
αυτό ισχύει?
Κάποιος συνάδελφος μπορεί να αναρτήσει έναν εκκαθαρισμένο πίνακα πε02; Να μην περιλαμβάνει τους νεοδιόριστους και τους διορισμένους με ε τη ειδική αγωγή.Kάτι τέτοιο όντως θα βοηθούσε, αλλά δεν ξέρω εάν είναι εφικτό. Πάντως στον υφιστάμενο κλειδωμένο πίνακα αναπληρωτών ΠΕ02 έως και το σχολικό έτος 2018-2019, εμφανίζονται 234 εν ενεργεία με συμπληρωμένους ήδη τους 120 μήνες προϋπηρεσίας (και με δυσπρόσιτα μέσα) εκ των οποίων οι 47 κουβαλούν μόρια από ιδιωτικά σχολεία. Αυτό νομίζω πως είναι ένα ενδεικτικό στοιχείο που καλό είναι να το γνωρίζουμε.
Κατά τη γνώμη μου δεν θα έπρεπε να κατατίθεται κανένα δικαιολογητικό από τον υποψήφιο. ΌΛΑ τα δικαιολογητικά που θα ισχυρίζεται ο υποψήφιος στην αίτησή του ότι κατέχει, θα έπρεπε να αναζητούνται αυτεπάγγελτα από τον ΑΣΕΠ προς τους αρμόδιους φορείς. Θα έπρεπε να υπάρχει ένα ηλεκτρονικό σύστημα άμεσης διασταύρωσης των προσόντων με βάση το ΑΦΜ, για αποφυγή πλαστογράφησης η οποία πάει σύννεφο. Είναι πάρα πολύ εύκολο σήμερα με την τεχνολογία κάποιος να φτιάξει ο ίδιος ένα πιστοποιητικό παιδαγωγικής επάρκειας, ένα Proficiency, και να σκανάρει και να αλλάξει τον βαθμό πτυχίου και από 5 να το κάνει 10. Αλήθεια πως ελέγχεται η πλαστογράφηση;
αν κάποιος έχει 2 μαστερ στο γνωστικό μετράνε και τα δύο;
η ευθύνη βαραίνει τους ανεύθυνους με όνομα και επώνυμο που δηλώνουν και δε πάνε 1 και 2 και 3 φορές συνεχόμενα να τους χαιρόμαστε
Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Είμαστε άνθρωποι και σε καθένα από μας μπορεί να συμβεί το απρόβλεπτο.Επίσης υπάρχει και το ότι κάποιος που δηλώνει π.χ. Δωδεκάνησα θέλει να πάει αν κληθεί μέχρι και Νοέμβρη αλλά μετά τον Ιανουάριο?Το υπουργείο μας θέλει όλους σε αναμονή ανά πάσα στιγμή, με τη βαλίτσα έτοιμη και εμάς έτοιμους να διακτινιστούμε μέσα σε δύο ημέρες.Είναι πολλά τα θέματα του συστήματος.Υπάρχουν και πολλοί όμως που δεν εξηγείται όχι μόνο το γιατί δηλώνουν περιοχές στις οποίες δεν πρόκειται να πάνε αλλά ούτε καν ο λόγος που κάνουν την αίτηση. Κάποιοι δεν αποδέχονται ούτε πρόσληψη που γίνεται ακόμη και λίγες μόλις ημέρες μετά τη δήλωση περιοχών, ακόμη και δίπλα στο σπίτι τους. Αυτοί είναι φανερό ότι την αίτηση την κάνουν είτε "δια παν ενδεχόμενο" (αν εργάζονται ήδη αλλού) είτε από κάποιου άλλου είδους "πρόβλημα" όταν αυτό συμβαίνει για 2 και 3 χρονιές συνεχόμενα.Αυτοί παίρνουν στο λαιμό τους όλους διότι το υπουργείο βρήκε τη λύση "πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι".Το άλλο με τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς που όχι μόνο τους έδινε το δικαίωμα να αρνηθούν χωρίς συνέπειες και να μη πάνε όταν τους καλούσε αλλά τους έδινε και την αντίστοιχη δημόσια προϋπηρεσία ... το ξέρετε?Παλιότερα υπήρχε ποινή μετά τη 2η συνεχόμενη χρονιά άρνησης. Αυτό φαίνεται πιο λογικό και είναι και αποτρεπτικό για αυτούς που δηλωνουν ότι νάναι.
εγω θα σου πω το εξήςναι, δεν ειναι ολες οι περιπτώσεις ίδιεςαλλά!τα τελευταία 2 χρόνια στην ειδικότητά μου, αυτοί που δεν πάνε είναι το 80% τα ίδια άτομα...ε δεν είναι τυχαίο ρε φίλεπροσωπικά ξέρω άτομο απο τη περιοχή μου, που δουλεύει σε ΣΔΕ και ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ της καταγωγή μας, καλά κάνει, αλλά γιατί !@#$ dog δηλώνεις Δωδεκάνησα ? δε πρόκειται να πας, ούτε πέρυσι πήγες ούτε φέτος όχι λοιπόν όλοι αυτοί μας κρατάνε και τους υπόλοιπους πίσω και τα σχολεία χωρίς εκπαιδευτικούς από την αρχήγια αυτούς και μόνο που είναι αρκετοί , να έρθει η αυστηρότερη ποινήυ.γ. όλοι μας έχουμε οικογενειακά προβλήματα,προβλήματα υγείας, και έχω περάσει απο δύσκολες περιοχές στέγασης
Καλησπέρα. Πιστοποιητικό οικογ. κατάστασης, αγγλικά και πτυχίο Η/Υ που ΔΕΝ είναι δηλωμένα στον οπσυδ τα γράφουμε στην υποενότητα ΙΙ και τα γράφουμε και στην υποενότητα ΙΙΙ σε περίπτωση που θέλουμε να υπάρχουν στον οπσυδ;;; Επίσης, οι οδηγίες συμπλήρωσης του υπουργείου για την έντυπη αίτηση λένε ότι δεν χρειάζεται βεβαίωση προϋπηρεσίας για το σχολικό έτος 2019-2020 αλλά με την περσινή που είναι μέχρι 5/6 τι κάνουμε; Αυτό δεν το αναφέρει.
Αλήθεια πως ελέγχεται η πλαστογράφηση;