0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ ωραίο αυτό το σύστημα με το ραντεβού ε? Δεν το έχω ξαναδεί!
Επίσης, μία ακόμη ερώτηση επειδή έχω πιστοποίηση υπολογιστών μου έχουν δώσει 2 πιστοποιητικά ένα στα ελληνικά και ένα στα αγγλικά, ποιο δίνω;
Το ίδιο πιστοποιητικό είναι, απλά και στις δύο γλώσσες.
Καλό απόγευμα. Γνωρίζετε αν έχουν αρχίσει να καταχωρούν οι δευτεροβάθμιες τα προσόντα στον οπσυδ ώστε να τα δούμε πριν κάνουμε την αίτηση;
Σήμερα που πήγα να καταθέσω τον φάκελό μου, μου είπαν να έχω το νου μου να μπαίνω στον ΟΠΣΥΔ από τις επόμενες μέρες, ώστε να επαληθεύσω ότι καταχωρήθηκε ό,τι καινούριο κατέθεσα και να τσεκάρω για τυχόν λάθη. Οπότε προφανώς με το που ξεκίνησε η διαδικασία κατάθεσης, έχουν ξεκινήσει ταυτόχρονα και την καταχώρηση. Παρεμπιπτόντως και στην Δευτεροβάθμια Δ' Αθήνας που πήγα έχουν ειδική φόρμα για ραντεβού στο site τους. Επίσης δεν είχε καθόλου κόσμο και τελείωσα πολύ γρήγορα και χωρίς παρατράγουδα.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Εγώ τα έχω καταθέσει στη δευτεροβάθμια Α΄Αθήνας από τις 17 Ιανουαρίου. Όμως στο φακελό μου στο ΟΠΣΥΔ δεν είδα ακόμα τα νέα στοιχεία.
Πάντως στα ραντεβού βλέπω έχουν βάλει ως 07-02 δυνατότητα να κλείσεις, ομως μπορεις να καταθέτεις χαρτιά ως 04-03 , μήπως τα καταχώρησουν όλα μετά τις 07-02 και μετά απλά αφήσουν ένα περιθώριο για έλεγχο και διορθώσεις?(Εικασίες τωρα, απλά πολύ περιέργο να μην τα έχουν περάσει από τις 17-01 αν η διαδικασία κυλάει ταυτόχρονα)
Προσπαθώ να κάνω επικαιροποίηση των στοιχείων μου στο οπσυδ αλλά είναι αδύνατο. Γνωρίζει κανείς αν ειναι κλειστό ή ανοίγει συγκεκριμένες ώρες ?? Ευχαριστώ