0 μέλη και 18 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα integrated τελικά μοριοδοτουνται? Εννοω αυτά τα 66 τμήματα της απόφασης Γαβρογλου
Καλο θα ηταν συναδελφοι που ειχαν κανει στην ειδικη αγωγη να μας πουν τελικα αν πιαστηκανε τα μορια του intergrated.
Γνωρίζω εκπαιδευτικό (μουσικός) που πήρε μέρος στον διαγωνισμό της ειδικής και πήρε 28 μόρια για μεταπτυχιακά, 20 για το integrated master και 8 για το δεύτερο μεταπτυχιακό.
συμμετοχή σε ποια ειδικότητα?ήταν βασικό πτυχίο του μουσικού? Ή έκανε τα χαρτιά του σας φυσικός π.χ.
Καλησπέρα σε όλους! Πλήρωσα το παράβολο (στην τράπεζα, όχι μέσω e- banking) ,εδώ και μέρες και δεν μου έχει έρθει e-mail ότι πληρώθηκε. Στην προκήρυξη της ειδικής το είχα πληρώσει με τον ίδιο τρόπο, αλλά σε άλλη τράπεζα και είχε έρθει ειδοποίηση ότι πληρώθηκε με επιτυχία την επόμενη μέρα! Δεν πρέπει να λάβουμε ενημερωτικό e-mail; Επειδή είναι η ίδια διαδικασία με την προκήρυξη της ειδικής. Όσοι έχουν πληρώσει ας ενημερώσουν αν έλαβαν e-mail....Καλή επιτυχία σε όλους!
https://www1.gsis.gr/sgsisapps/eparavoloΑπό εδώ μπορείς να δεις τα παράβολα σου και την κατάσταση με ένδειξη πληρωμένο
Καλησπέρα, να κάνω κι εγώ μια ερώτηση...ανάμεσα στις τοσες που βλέπω εδώ. Αν εχω εκδώσει και πληρωσει το παραβολο πριν από την ημερομηνια έναρξης των ηλεκτρονικών αιτήσεων μπορω να το χρησιμοποιήσω κανονικά;