0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφος πλήρωσε το ίδιο παράβολο δύο φορές. Η μία μέσω ΓΓΠΣ ηλεκτρονικά και η δεύτερη μέσω εθνικής από συγγενικό του πρόσωπο που δεν είχε ενημερωθεί για την πρώτη πληρωμή. Επικοινώνησε με ΑΣΕΠ και του είπαν ότι δεν τρέχει τίποτα. Ισχύει;
Για όποιον γνωρίζει:στη στήλη κοινωνικά κριτήρια, ενώ καταγράφεται αν τα τέκνα υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία, δεν υπάρχει αντίστοιχη καταγραφή για τα τέκνα που σπουδάζουν, παρότι έχει κατατεθεί η σχετική βεβαίωση σπουδών στη ΔΔΕ. Είναι έτσι ή απλώς δεν το πέρασαν στη δική μου διεύθυνση;
Θελω να ρωτησω το εξης : Κανονικά το κουτάκι που γράφει ειδική αγωγή δεν θα έπρεπε να ήταν "τικαρισμένο" ?
Καλημέρα, αυτό που σε ενδιαφέρει είναι αν έχει πράσινο τικ από κόκκινο απαγορευτικό αν είναι πράσινο όλα οκ.
Καλησπέρα συνάδελφοι,Μια ερώτηση.Στα κοινωνικά κριτήρια, που λέει κατάσταση...Εγώ δεν είχα προσκομισει Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης γιατι δεν έχω παιδιά. Ωστόσο, είμαι έγγαμη. με έχουν αφήσει ως άγαμη. Αυτό να τους πω να το αλλάξουν; Έπρεπε να προσκομίσω κάτι κατά την αίτηση;
Συνάδελφοι μία ερώτηση: Για κάποιον που πρώτη φορά θα κάνει τώρα τα χαρτιά του, χρειάζεται να προβεί σε κάποιες ενέργειες για την εγγραφή του στον οπσυδ ή γινεται αυτόματα με την εγγραφη του στη δδε που θα κανει τα χαρτιά του; Σας ευχαριστώ πολύ