0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση έχω. ελεγξα τον φάκελο μου στο οπσυδ κ μου έχουν περάσει τα πάντα που κατέθεσα εκτός απ τα κοινωνικά κριτήρια. δεν είναι λίγο περίεργο αυτό; έχει συμβεί κ σε κανέναν αλλο; εννοώ, υπάρχει περίπτωση να τα περνάνε τμηματικά; να τηλ. αύριο στη δεύτεροβαθμια που τα κατέθεσα;
Τι ερώτηση είναι αυτή;; Αν καποιος σας απαντήσει ''οχι'', δεν θα τους καλέσετε για να ρωτήσετε τι εχει συμβεί; (εννοειται και να τους τηλ)
Προφανώς και θα τηλ. απλά μου φάνηκε περίεργο και είπα να ρωτήσω μήπως έχει συμβεί κ σε κανέναν άλλον.
Λοιπον εχουμε και λεμε...και δεν ξαναλεμε... ΠΕ02 ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 35.007 (!!!)ΠΕ03 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ 9.139 (!!!)ΠΕ80 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 7.596ΠΕ11 ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 8.778ΠΕ04 1.221+2.651+2.272+5.138=11.282 (!!!)τι να πεις και για αυτο...---> ΠΕ81 ΠΟΛ.ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ-ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ 2.155κ. Κεραμεως κλειστε καμια σχολη επιτελους... Ολα τα νουμερα εδω...http://www.fresh-education.gr/116-251-%ce%b1%ce%b9%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8e%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%bf/
Πολλοι συναδελφοι πρεπει να συνειδητοποιησουν οτι η αλλαγη επαγγελματικου προσανατολισμου ειναι μονοδρομος...
Ποιοί ακριβώς θα κάνουν την αρχή; Και μετά; Να υποθέσω ότι θα βρουν αυτό που... ονειρεύονται.
Ή μήπως θα μεταναστεύσουν;
To ονειρο τελειωσε...τωρα μιλαμε για πραγματικοτητα και επιβιωση...
Μα ακόμα και για να προσληφθούν σε super market, χρειάζονται το γνωστό "μέσον". Όσο για τους μεγαλύτερους δε συζητείται ούτε αυτή η δυνατότητα.
Δεν γνωριζω και ουτε υπαρχει μια λυση fit for all...αλλα τα νουμερα ειναι αμειλικτα...
Χρειάζεται όμως χρόνος να συνειδητοποιήσει κάποιος ότι τελείωσε το παιχνίδι.