0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
σε ποιες σελίδες του σχεδίου ειναι η1. διετής αποκλεισμός?2. όχι μεταφορά προϋπηρεσίας απο κλάδο σε κλάδο?3.διετής ισχύς πινάκων?
Στις καταργούμενες διατάξεις καταργεί την πρόβλεψη για τριετή ισχύ των πινάκων κατά την πρώτη εφαρμογή του νομου Γαβρόγλου
Τα διπλά μόρια για τελικούς πίνακες διορισμών,
και αυτα εδω?1. διετής αποκλεισμός?2. όχι μεταφορά προϋπηρεσίας απο κλάδο σε κλάδο?
Το δίκαιο είναι αυτό που λες να γίνει. Να μετρήσουν και τα προηγούμενα.
velvet..επειδη βλεπω οτι εισαι καινουργιος με την εννοια φυσικα οτι γραφεις τωρα τελευταια και οχι γιατι εισαι καινουργιος στην εκπαιδευση προς θεου.Πριν απο λιγο εκανες μια αναρτηση του σχεδιου νομου αμεσως μετα την δικη μου που εγραφα για την διπλη μοριοδοτηση και καλα εκανες αλλα με την πρωτη σειρα σου αναφερωσουν στην διπλη μοριοδοτηση.Η ενσταση η δικη μου οσον αφορα την διπλη μοριοδοτηση δεν εχει να κανει με οτι ειμαι αντιθετος με αυτη αλλα με τις περιοχες και τα σχολεια στις οποιες δινεται.Εγω προσωπικα εδω και δεκα χρονια γραφω οτι πρεπει επιτελους να γινει μια καινουργια καταγραφη των περιοχων εκεινων οπου πραγματικα πρεπει να ισχυσει η διπλη.Εχουμε σημερα με αυτα που εως τωρα γνωριζουμε εκτος αν αλλαξει κατι διπλα μορια σε σχολεια της ροδου και δεν εχουμε καλυμνο...εχουμε διπλα σκυρο ...μεχρι το 2014 που αλλαξε ειχαμε στην λημνο τα μισα να εχουν και τα αλλα μισα να μην εχουν και πολλες αλλες περιοχες .Γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να κανει πρωτα την καταγραφη και μετα να κανει την διπλη
Υπάρχει λίστα με τις διπροσιτες περιοχές;