0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο σχεδιο που ειναι σε διαβουλευση δεν γραφει κατι για μεταφορα προυπηρεσιας. Αυτο που αναφερει ρητα ειναι οτι αν σε παρουν στον εναν κλαδο εφυγες απο τον αλλο για προσληψη
Προς rrrrrrrrrrrΑν εννοείς τα αρθρα 43 & 44 δεν είναι αυτό που λες. Καμία σχέση.
Γνωρίζω πολύ καλά τί γράφω ,(τί σού κάνουν 2 λεξούλες...), κι αν εμπεριέχεται στο σ/ν. Ξύπνα.Η πλειονότητα του pde δεν έχει νομικές γνώσεις για να καταλάβει αυτοστιγμεί, με το που διαβάζει ορισμένη διάταξη το τί νομικά αποτελέσματα προκύπτουν από αυτό που διαβάζει. Clear.
Πες ότι σου ξέφυγε. Δεν θα πληγωθεί το νομικό σου κύρος. (αυτοστιγμη)
Δεν νομιζω οτι τιθεται τετοιο θεμα..... και το αυτοστιγμει μια χαρα γραφτηκε.
Γνωρίζω πολύ καλά τί γράφω, (τί σού κάνουν 2 λεξούλες...), κι αν εμπεριέχεται στο σ/ν. Ξύπνα.Η πλειονότητα του pde δεν έχει νομικές γνώσεις για να καταλάβει αυτοστιγμεί, με το που διαβάζει ορισμένη διάταξη το τί νομικά αποτελέσματα προκύπτουν από αυτό που διαβάζει. Clear.
E, ωραία τότε γιατί δεν μας το εξηγείς να καταλάβουμε και συζητάμε περι ανέμω και υδάτων;Το μόνο που με υποψιάζει είναι στο σημείο που λέει για την μοριοδότηση της προϋπηρεσίας που αναφέρει 120 μονάδες ανά κλάδο. Αλλά πάλι σκέφτομαι το εξής: Στο νόμο Γαβρογλου μεταφέρεται η προϋπηρεσία απο κλάδο ΠΕ σε κλάδο ΠΕ αλλά όχι π.χ απο κλάδο ΠΕ σε ΤΕ ή ΔΕ. Αυτό το "ανα κλάδο" που αναφέρει το νομοσχέδιο θα μπορούσε να σημαίνει ότι για κάποιον που έχει δυο κλάδους , έναν ΠΕ και έναν ΤΕ (και άρα έτσι κ αλλιώς δεν μεταφέρεται η προϋπηρεσία) μοριοδοτείται μέχρι τους 120 μήνες για κάθε εναν απο αυτούς τους κλάδους του.
https://xenesglosses.eu/2020/04/proteinomeni-diataksi-epanaforas-apo-2020-21-tis-diplis-moriodotisis-proypiresias-gia-diorismous-kai-proslipseis-anapliroton/Εδώ αναφερόταν.
Το 'πιασες το νόημα.Μπρος στα μάτια τους και να μην βλέπουν ορισμένοι κάνοντας τους έξυπνους, μες στην ασχετοσύνη όντες (νομικώς ή/και γραμματικώς).
Εδώ αναφέρει ότι υπάρχει αιτιολογική έκθεση που διευκρινίζει ότι μετράει μόνο για τον κλάδο που προσφέρεται. Που υπάρχει αυτή η αιτιολογική έκθεση;
Ίσως να έχει απαντηθεί κάτι παρόμοιο νωρίτερα αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι.Στις 10/03/2020 είχα πάει από τα γραφεία Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Πάτρα για να κάνω επικαιροποίηση-συμπλήρωση κάποιων στοιχείων στον ηλεκτρονικό μου φάκελο στο ΟΠΣΥΔ.Μέτα από λίγες ημέρες τα πρόσθετα δικαιολογητικά που είχα καταθέσει(πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και απόφαση ΚΕΠΑ για την αναπηρία της συζύγου καθώς και κάποια άλλα ), είχαν καταχωρηθεί στον ηλεκτρονικό μου φάκελο στο ΟΠΣΥΔ.Από εχτές όμως που τυχαία μπήκα να κοιτάξω το φάκελο μου στο ΟΠΣΥΔ(μπορεί να είναι και από προηγούμενες ημέρες ), παρατήρησα ότι πλέον στα κοινωνικά κριτήρια δεν εμφανίζεται ούτε το όνομα της συζύγου, ούτε το ποσοστό αναπηρίας της και ούτε το 1 τέκνο που έχουμε.Επικοινώνησα με τα γραφεία Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Πάτρα και μου είπαν ότι επειδή το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που κατέθεσα, είχε εκδοθεί στις 3/3/2020 και όχι πριν τις 28/02/2020 δεν γίνονται δεκτές οι τροποποιήσεις-συμπληρώσεις και μου είπαν να απευθυνθώ στον ΑΣΕΠ.Εντωμεταξυ είμαι παντρεμένος από το 2010 και έχω παιδί από το 2013!!! Ποια η λογική να μην δέχονται το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που κατέθεσα που έχει εκδοθεί στις 3/3/2020 και όχι πριν τις 28/02/2020???Τι ακριβώς συμβαίνει?Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω ώστε να καταχωρηθούν?Στην αίτηση που έχω υποβάλει για την προκήρυξη 2ΓΕ/2019 δεν θα ληφθούν υπόψιν τα πρόσθετα αυτά στοιχεία?Αν γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό ας απαντήσει.Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Ξεκάθαρο νομικά. Τέσπα, οι αιτιολογικές εκθέσεις συνοδεύουν υποχρεωτικά βάσει νόμου τα κατά περίπτωση σ/ν στην ιστοσελίδα όπου διεξάγεται η διαβούλευση.
Ναι ξεκάθαρο νομικά, αλλά για αυτούς που δεν γνωρίζουν τα νομικά δεν είναι καλύτερο αυτός που γνωρίζει να πει ότι το λεει στο χ σημείο απο το να καθόμαστε να ανοίγουμε κουβέντα για το ποιός είναι πιο έξυπνος και ποιός όχι;