0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αιτιολογικη http://www.opengov.gr/ypepth/wp-content/plugins/download-monitor/download.php?id=166
Επί του άρθρου 42Με τη ρύθμιση αυτή προσμετράται στο εξής, για διορισμό ή πρόσληψη σε ορισμένο κλάδο, μόνο η εκπαιδευτική υπηρεσία, που παρέχεται στον κλάδο αυτό. Αυτό είναι από την αιτιολογική. Σε αυτό αναφέρεστε;
Η προκήρυξη έλεγε ότι μπορούσαν να κατατεθούν δικαιολογητικά μετά τη λήξη των αιτήσεων, αλλά δεν γινόταν δεκτά αν είχαν επάνω ημερομηνία μεταγενέστερη της 28ης Φεβρουαρίου 2020. Το έγγραφο που προσκόμισες είχε ημερομηνία 3-3-2020 και για αυτό δεν γίνεται δεκτό από το ΑΣΕΠ.
Lasid αν εχεις την αποφαση μπορεις να την στειλεις;;;εγω την μονη αποφαση που εχω ειναι η ενημερωση που γινεται απο τις διευθυνσεις.Επισης απο ασεπ εχω . Η τελευταία ημέρα της Αίτησης υποβολής δικαιολογητικών στις Διευθύνσεις είναι και η τελευταία ημέρα υποβολής των δικαιολογητικών αυτών, τα οποία απεκτήθησαν έως την τελευταία ημέρα της Ηλεκτρονικής Αίτησης στο ΑΣΕΠ.
αίτηση αναπληρωτή κάπου τώρα δε θα έπρεπε να κάνουμε?
Δεν θα χρειαστεί. Αφού κάναμε αίτηση για να μπούμε στους πίνακες. Τώρα κατευθείαν τον Αύγουστο για δηλώσεις περιοχών.
Αυτό ισχύει ανεξαρτήτως του αν θα παμε με νέους ή παλιούς πίνακες; Ρωτώ διότι στη δεύτερη περίπτωση δεν ακούγεται πολύ λογικό.
Ζητηθηκε χτες απο τον Σ.Υ.Π.Υ.Υ.Π νεα παραταση για την προθεσμια καταχωρισης των δικαιολογητικων στο ΟΠΣΥΔ για 2ΓΕ,1ΓΤ και 2ΓΔ