0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μπορείς να απαντήσεις εσύ?για αυτό υπάρχουν οι οριστικοίυ.γ. και προσωπικά εμένα με παλιούς με νέους δεν έχω πρόβλημα , απλά η νικούλα είναι ότι πιο άσχετο έχει περάσει ποτέ απο το υπουργείο
Δε διαφωνώ καθόλου μαζί σου. Απλά σου λέω για το δάχτυλο που είπες.Έτσι δε βγαίνουμε πουθενά..υ.γ. Κάπως έτσι είμαι κι εγώ. Το θέμα είναι να τελειώνει η διαδικασία, να ξέρουμε όλοι που βρισκόμαστε.
όχι αλλά για αυτό πρέπει να βγουν οριστικοί πρώτα αν και για εμένα κανονικά το ασεπ θα έπρεπε να δει έναν έναν τους φακέλους, το ασεπ ομως δεν εχει και δε πρόκειται να εχει κανέναν φάκελο στα χέρια του. άρα ποιος και πως θα ανακαλύψει έναν πηραγμένο φάκελο?
και σου ξαναλέω, δηλαδή στον γραπτό, ο ασεπ άνοιγε ένα-ένα τα γραπτά;;ή έπαιρνε τις βαθμολογίες και τις ανακοίνωνε;υ.γ. κάτι λάθος έκανα στη παράθεση και είναι κενή.
πετάς τη μπάλα στην εξέδρα
Υπομονή. Οι πίνακες δεν θα βγουν ούτε σήμερα ούτε αύριο. Αλλά θα βγουν. Υπάρχει νόμος που ορίζει τι μπορεί να γίνει. Κρατήστε τις ερμηνείες για πάρτη σας και βγείτε έξω να πιάσετε τον Μαϊ.
Η απάντηση της υπουργού δεν ήταν οτι θα πάμε με τους προσωρινούς αλλά οτι θα πάμε με τους προσωρινούς αν προλάβει ο ασεπ μέχρι τότε να ετοιμάσει τους πίνακες. Επίσης είπε οτι οι διορισμοί στην ειδική αγωγή θα γίνουν μέχρι την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς. Προσωπικά θέλω να πμε με τους νέους( πάνω από 175) αλλά δεν νομίζω να προλάβουν με τίποτα. Επίσης κάποιοι που λέτε ότι τους πίνακες θα τους έχουν έτοιμους σύντομα δεν έχετε ιδέα για το τι ακριβώς θα κάνουν οι υπάλληλοι του ασεπ για την κατάρτιση των νέων πινάκων.Καλό μήνα. Δεν πρόκειται για απλό λογάριθμο όπως είπατε κάποιοι αλλά θα γίνει <<ταξιθέτηση>> για το σύνολο των υποψηφίων και δεν υπάρχει πρόγραμμα που τα ετοιμάζει αυτόματα.
στον ΑΣΕΠ δεν δηλώνει ο καθένας τα προσόντα του? Δεν υπόκειται σε ποινικό αδίκημα εάν το κάνει λάθος? Νομίζω ότι όλοι είμαστε αρκετά έξυπνοι να το καταλάβουμε αυτό. Ήδη υπάρχουν οι λίστες με ένα μαθηματικό αλγόριθμο. Θα επαληθευτούν άμεσα με τα στοιχεία του οπσυδ. Πραγματικά τι φοβούνται κάποιοι?