0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κανένα άρθρο δε θα κριθεί αντισυνταγματικό.Όταν κανανε τον νεο νομο το ψαξανε παρα πολύ για να μην υπαρξουν στο μελλον νεες προσφυγες.
Κανένα άρθρο δε θα κριθεί αντισυνταγματικό.Όταν κανανε τον νεο νομο το ψαξανε παρα πολύ για να μην υπαρξουν στο μελλον νεες προσφυγες. Ηρθε μετα η Νεα δημοκρατια, τί αλλαξε στα κριτήρια , απολύτως τίποτα,αν και διαφωνουσε οταν ηταν αντιπολιτευση. Γιατί δεν άλλαξε λέτε; Γιατι και αυτη διαπιστωσε πως αυτος ο νομος ειναι συνταγματικοτατος. Τι θα αλλάξει; Τα 3 θα τα κανει 2 , επι της ουσιας απολύτως τιποτα.
για παράδειγμα το ότι οι μισές θέσεις δεν δίνονται σε όσους δεν έχουν εμπειρία πχ όπως συμβαίνει με κάθε άλλη μοριοδοτική διαδικασία αυτό τι σημαίνει; δεν ειναι αντισυνταγματικο ;
Δεν είναι αντισυνταγματικό, απλά κάποιες ομάδες πίεσαν και το 80 μήνες το κάνανε 120 μήνες με ταυτόχρονη αύξηση των ακαδημαϊκών προσοντων . 120 η προϋπηρεσία 120 και τα ακαδημαϊκά - κοινωνικά.
Έχουν προσφύγει πολλές ομάδες εκπαιδευτικών κατά του νόμου Γαβρογλου/Κεραμεως. Το γεγονός ότι η Κεραμεως δεν άλλαξε τίποτα στο νόμο Γαβρογλου θα έπρεπε να σε προβληματίζει. Αλλά αφού γνωρίζεις τόσο καλά τη νομική επιστήμη, πάσο.
Αυτό Ρεα το είχε προβλέψει κι ο Γαυρογλου.. Είχε πει, "θελουμε να φτιάξουμε ένα σύστημα που να μπορούν να συμμετέχουν όλοι και να αρχίσουν επιτέλους οι διορισμοί.Το θέμα είναι να μην υπονομευτεί από διαφορές ομάδες εκπαιδευτικων".Πες τώρα εσύ, οποίο σύστημα και να έφτιαχνε, υπήρχε περίπτωση να μην πέσουν πρόσφυγες;; Όχι ότι δεν υπήρξαν αδικίες στο παρελθόν, αλλά δε πρέπει κάποια στιγμή να βρούμε μια άκρη;; Κανονικά αυτό πρέπει να προβληματίζει όλους κι όχι γιατί δε το άλλαξε η Κεραμεως. Η Κεραμεως Ρεα, και κάθε υπουργός, γελάνε με τα χάλια μας και τις ομαδουλες μας..Και να σου πω και κάτι;; Έχω μια υπόνοια, ότι έτσι όπως καταντήσαμε, να τρέχει ο καθένας στο δικηγόρο του, σε λίγο θα γελάνε και οι δικαστές μαζί μας και όλη οι νομική επιστήμη.Αλλά οκ, θα μπαίνουμε στο forum τακτικά, και θα κλαψουριζουμε που δε γίνονται διορισμοί.Εγώ κάπως έτσι το βλέπω πλέον, αν κάνω λάθος, αγνοήστε με.
Νομίζω κι εγώ ότι το κλειδί για την αντισυνταγματικότητα ή μη είναι το 120 -120. Γι' αυτό βάλανε τόσο τραβηγμένα ακαδημαϊκά. Τα υπόλοιπα δεν είναι πρωταρχικά.