0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω κι εγώ ότι το κλειδί για την αντισυνταγματικότητα ή μη είναι το 120 -120. Γι' αυτό βάλανε τόσο τραβηγμένα ακαδημαϊκά. Τα υπόλοιπα δεν είναι πρωταρχικά.
σε ολες τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ τα ακαδημαικα ειναι ετσι, ενω η προυπηρεσια ειναι μεχρι 84 μηνες.
Οι δικηγόροι δεν γελάνε απλά. Πάρτυ κάνουνε...και σιγονταρουνε. Φταίνε όλοι και κανένας.
Δεν είναι αντισυνταγματικό, απλά κάποιες ομάδες πίεσαν και το 80 μήνες το κάνανε 120 μήνες με ταυτόχρονη αύξηση των ακαδημαϊκών προσοντων . 120 η προϋπηρεσία 120 και τα ακαδημαϊκά - κοινωνικά.
Τραβηγμένη είναι η προϋπηρεσία που σε όλες τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ είναι 84 μόρια και εδώ 120, τα άλλα προσόντα είναι τα ίδια όπως σε όλες τις άλλες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ
Δηλαδή θα έπρεπε να υπάρχουν και θέσεις βάση της ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΣ που έχουν οι υπόλοιπες προκηρύξεις; Έχουμε πλάκα όμως. Ανακυκλώνουμε τη συζήτηση χωρίς κανένα καινούριο στοιχείο. Φοβερό.Τέλος πάντων, νομίζω πως το μόνο πρόβλημα που πραγματικά υπήρξε και υπάρχει είναι αυτό της αδιοριστίας.Διαφορετικά, και με κλήρωση να γίνονταν διορισμοί, δεν θα υπήρχε αυτή η γκρίνια, η καχυποψία και της προσφυγής το πανηγύρι.
Σε όλες τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ αυτό που μετράει περισσότερο απ' όλα είναι ο βαθμός του βασικού πτυχίου. Η προϋπηρεσία δίνει περίπου τα ίδια μόρια με ένα διδακτορικό και ένα μεταπτυχιακό μαζί.
Ακριβώς έτσι είναι! Οι πρώτες 5250 προσλήψεις ίσως και να προλάβουν να γίνουν. Οι δεύτερες όμως, δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν με τον νόμο Γαβρόγλου όπως τον γνωρίζουμε σήμερα. Η απαγόρευση της ίσης πρόσβασης στην εργασία, είναι η αχίλλειος πτέρνα του!
Τι ακριβως εννοεις; Θεωρητικα και οι δευτερες 5250 θα γινουν απο τους ιδιους οριστικους πινακες οταν αυτοι βγουν. Τι αλλαξε;