0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η διπλή μοριοδότηση είναι συνταγματικώς ορθή; Έχει καταλάβει κανείς αν θα ισχύει αναδρομικά;
Αυτό που θα κάνει είναι να βρει κοσμακη για να πάει νησιά δεν θα κάνει διορισμούς κλπ κλπ
Γεια σας, έχω μία απορία: Το ότι η πλασματική προϋπηρεσία δεν μπορεί να μετρήσει για διορισμούς υπάρχει σε κάποιον νόμο; Προκύπτει απλά από το τι ισχύει σε άλλες προκηρύξεις;
Ο νόμος Γαβρόγλου που ψηφίστηκε πέρυσι έγραφε ότι για διορισμούς μετράει μόνο η πραγματική προϋπηρεσία. Τώρα αυτό φαίνεται ότι αλλάζει
εγω παλι πιστευω οτι το κανει για να παει κοσμος στα νησια.δε νοείται πλασματικη προυπηρεσια να μετρταει για μονιμο διορισμο γιατι υπαρχει καταστρατηγηση πινακων μετα...
Γι' αυτό το κανει, ναι. Αλλά μετά θα πρέπει να διαχωρίσει και τους πίνακες όπως λες. Που όμως πρέπει να είναι ενιαίοι (σύμφωνα -απ όσο ξερω- με απόφαση του ΣτΕ).
Αυτό ακριβώς πιστεύω κ γω... Μπορεί και να το ξέρει ότι νομικά δεν στέκει αλλά σου λέει, ας το ψηφίσω εγώ τώρα να κάνω τη δουλειά μου από Σεπτέμβρη και μέχρι να γίνουν οι προσφυγές και να καταπέσει εγώ δε θα είμαι έτσι κ αλλιώς Υπουργός, οπώς τι με νοιάζει...;