0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ειδικά όταν μιλάνε πλέον για ανάρτηση των οριστικών πινάκων της Ε.Α 10-15 Ιουνίου
Σου μοιάζει για ράδιοαρβυλα??https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/301036/asep-pote-vgainoun-ta-apotelesmata-stin-eidiki-agogi-3ea-2019
Σας πονούσε η αλήθεια στην άποψη: "κερδίσαμε την κυβέρνηση αλλά όχι το κράτος". Απολαύστε τη δημοκρατία του τύπου "έχουμε την κυβέρνηση και φυσικά κατέχουμε το κράτος".
Έτσι είναι μερικοί πανηγυρίζουν.
Καλέ μου άνθρωπε, επέτρεψέ μου να σου αντιστρέψω το ερώτημα, εσένα σου μοιάζει για έγκυρη ενημέρωση; Όπως αυτή του workcenter που έλεγε για αρχές, μετά μέσα και έπειτα τέλη Μάη;Επειδή διαπιστώνω ότι πήγε μάλλον αλλού ο λογισμός σας,να διευκρινίσω πως δεν αμφισβητώ τη διαδικασία, ότι δηλαδή κάποια στιγμή θα βγουν οι οριστικοί. Στη φαρσοκωμωδία της "ενημέρωσης" του ιντερνετ αναφέρθηκα, που εμφανίζονται διάφορα άρθρα, πολλές φορές ανυπόγραφα, με αμφιβόλου ποιότητας πληροφόρηση, τα οποία μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί τόσο όσο ο γνωστός γέροντας της προφητείας "κάποια στιγμή θα γίνει κάπου πόλεμος και τέτοια". Και μερικοί παραληρούν..
Εγώ σχολίασα απλά ένα video με ημερομηνία 19/5 που προφανώς δεν επαληθεύτηκε, βέβαια το ίδιο το υπουργείο μιλούσε για το τελευταίο 10ημερο του Μαίου. Τώρα για την ανάρτηση που έκανα μένει να δείξει, απλά προσθέτω ότι το συγκεκριμένο site αν θυμάμαι καλά ήταν το πρώτο που ανέφερε με ακρίβεια την οριστική ανάρτηση των πινάκων της 1ΕΑ. Απάντησα απλά στο "ποιοι είναι αυτοί που μιλάνε" εδώ υπάρχουν άτομα που έχουν πληροφορίες από τον φίλο μιας φίλης που έχει φίλο κλπ ...και μακάρι φυσικά αυτή τη φορά να έχει λάθος πληροφόρηση και οι οριστικοί πίνακες να αναρτηθούν την επόμενη εβδομάδα.Αυτά..