0 μέλη και 18 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αφορά την πρώτη εφαρμογή, δηλαδή τις προκηρύξεις που τρέχουν. Μετά, έτσι κι αλλιώς είναι διετές το κλείδωμα. Ο νόμος Γαβρογλου μπορεί να κριθεί αντισυνταγματικός μερικώς ή και καθόλου. Αν για παράδειγμα κερδίσουν την προσφυγή τους οι τριτεκνοι, αυτό μπορεί να σηματοδοτήσει μια αλλαγή της μοριδοτησης του συγκεκριμένου κοινωνικού κριτηρίου. Δε σημαίνει ότι ο νόμος συνολικά θα καταργηθεί.
Κανεις λαθος ο νομος καταργειται συνολικα αμα υπαρχει θεμα συνταγματικοτητας...Δεν υπαρχει μερικη καταργηση...τουλαχιστον ετσι με διαβεβαιωνει ο δικηγορος μου...
αρα η δεν αλλαζει η 3ετια στην τρεχουσα προκήρυξη η καταργείται τελειως ο νομος Γαβρογλουσωστα καταλαβαινω?
Εφόσον ψηφιστεί ο νόμος ως έχει, η τριετία στην τρέχουσα προκήρυξη γίνεται διετία. Τέλος. Εάν μετά κάποιος νιώθει ότι θίγεται από αυτό, ε, ο δρόμος είναι γνωστός.
πως γινεται σε 7 προκηρύξεις συνολικα που εχουν ηδη ληξει και περιμενουμε αποτελεσματα να αλλαζεις καποιον ορο της προκηρυξης??εφοσον δεν εξ αρχης υπερ του νομου γαβργλου γιατι αφου πηρες τα ηνια δεν εβγαλες αλλο νομο και απλα ανακατευεις την τραπουλα??εκτος αν ξερει ηδη οτι θα γινουν προσφυγες που σημαινει επιπλεον καθυστερησεις μεχρι να παρει ποδι απο το υπουργειο χωρις να εχει υλοποιησει κανενα διορισμο....
Μάλιστα. Άρχισε να τα μασάει το υπουργείο γι' αναπληρωτές απ' τους προσωρινούς.
Γίνεται ψηφίζοντας μια τροποποιηση του υφιστάμενου νόμου. Τόσο απλά. Και σου λέει μετά: αν θεωρείς ότι αδικείται, τρέχα να βρεις το δίκιο σου. Δε λέω ότι σύμφωνα ή ότι είναι σωστό ή οτιδήποτε, αλλά αυτή είναι η τακτική.
Λέει εμείς θέλομε, αλλά υπάρχουν και νομικά προβλήματα. Μέχρι τώρα έλεγε γκαραντί με προσωρινούς. Έχει διαφορά.