0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ότι φαίνεται η προϋπηρεσία πλέον μέχρι 28/02 σημαίνει ότι τα αρχεία είναι έτοιμα να σταλούν στο Α.Σ.Ε.Π. Το αν θα προλάβει το ΑΣΕΠ μετά είναι άλλο θέμα.
Τελικά το παραδέχομαι, έχασα. Δε θα είναι οι προσωρινοίπίνακες έτοιμοι στις 20 Ιουλίου. Θα είναι πολύ πιο νωρίς.
Αυτό δεν προκύπτει από πουθενά. Και τα νέα δεδομένα δείχνουν άλλα. Με περίπου 2000 είμαστε καλά
Προκύπτει από το γεγονός ότι τον προσεχή Δεκέμβρη μάλλον θα είναι έτοιμοι μόνο οι οριστικοι της 1ΓΕ (1/4 του πλήθους σε σχέση με 2ΓΕ). Εφόσον υπάρχει το κονδύλι, για επικοινωνιακους λογους θα πουν ότι μετά την ειδική αγωγή συνεχίζουμε τους διορισμούς με την πρωτοβάθμια και την άνοιξη του 21 θα ολοκληρώσουμε με τη Δευτεροβάθμια. Και τρέχα γύρευε αν θα υπάρχει κονδύλι όταν ετοιμαστούν οι οριστικοι μας.Γι'αυτο λέω ότι δεν τρέχουν και πολύ. Δεν είναι το θέμα μας μόνο οι αναπληρωτές νομίζω..
nikolpol, ποια είναι τα προσόντα που οι Δ.Δ.Ε δεν έχουν καταχωρήσει και θα χρειαστούν 3 εβδομάδες για να το κάνουν;
Να ρωτήσω κάτι συνάδελφοι.Στην προϋπηρεσία στο ΟΠΣΥΔ μου γράφει 30 ημέρες. Γιατί δεν την κάνει μήνα; Θα τη δεχτεί το ΑΣΕΠ ως μήνα;;;
Μου δείχνει 24.981