0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν αναφέρομαι σε αναπληρωτές. Ας μη μένουμε σε εικασίες...
Μέχρι τις 28/2/2020 έχω καταχωρημένη προϋπηρεσία στο ΟΠΣΥΔ 49,572 μόρια (για την 2ΓΕ/2019).ΕΡΩΤΗΣΗ:Ο ΑΣΕΠ πόσους μήνες (μόρια) θα μου αναγνωρίσει: 49 ή 50
Φίλε μου δυστυχώς ακόμα και ο προγραμματισμός των υπουργείων σ' αυτή τη χώρα μερικές φορές έχει την ίδια ή μικρότερη αξία από εικασίες. Άλλωστε οι περισσότεροι εδώ μέσα εικασίες ή προσωπικές πεποιθήσεις εκφράζουν! Εκτός κι αν συμμετέχει κι η Κεραμεως στο φόρουμ.
Καλησπέρα, συνάδερφοι.Στο ένα από τα δύο σεμινάρια που είναι καταχωρημένα στο φάκελο μου στο ΟΠΣΥΔ υπάρχει η ένδειξη "μη επικυρωμένο". Έχει κανείς καμιά ιδέα για ποιο λόγο μπορεί να συμβαίνει αυτό, αφού κατατέθηκε κανονικά το έγγραφο;
Ίσως επειδή μοριοδοτείται μόνο το ένα;
Καλημέρα. Γνωρίζει κανένας αν η προυπηρεσία σε δυο κλάδους θα αθροιστεί;π.χ αν έχεις 20 μήνες ως ΠΕ83 και 15 μήνες ως ΠΕ86 θα έχεις και στους δυοπίνακες 35 μήνες ή η προυπηρεσία θα μπεί ξεχωριστά σε κάθε κλάδο;Σύμφωνα με αυτό:Δ11) Εκπαιδευτική προϋπηρεσία: εκατόν είκοσι (120) μονάδες κατ’ ανώτατο όριο, οι οποίες αναλύονται ως εξής:μία (1) μονάδα ανά μήνα πραγματικής εκπαιδευτικής προϋπηρεσίας έως κατ’ ανώτατο όριο εκατόν είκοσι (120)μήνες. Για τον υπολογισμό των μονάδων εκπαιδευτικής προϋπηρεσίας λαμβάνεται υπόψη η συνολική διάρκεια τηςπραγματικής εκπαιδευτικής προϋπηρεσίας προσωρινού αναπληρωτή, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 34 τουάρθρου 6 του ν. 3027/2002 (Α΄ 152), της παρ. 4 του άρθρου 41 του ν. 3762/2009 (Α΄ 75) και της παρ. 4 του άρθρου23, σε συνδυασμό με την παρ. 2 του άρθρου 6 και την παρ. 1.β του άρθρου 17 του ν. 3699/2008, που έχει πραγμα-τοποιηθεί σε κλάδο της ίδιας εκπαιδευτικής κατηγορίας (ΠΕ) με τον κλάδο για τον οποίο τίθεται η υποψηφιότηταη προυπηρεσία αθροίζεται. Σωστά;
Ναι, η προϋπηρεσία αθροίζεται με την τρέχουσα νομοθεσία. Με αυτήν που θα ψηφιστεί οσονούπω δεν θα αθροίζεται εκτός και αν είναι ειδικής στη γενική και το αντίστροφο.Και μάλιστα αν δεν κάνω λάθος, υπάρχουν περιπτώσεις που οι κλάδοι προέρχονται από το ίδιο πτυχίο.
Ακριβώς. Με το πτυχίο του Ηλεκτρολογου Μηχανικού είμαι ΠΕ83 και ΠΕ86. Οπότε πάμε για 3 σχολικές χρονιές απο τους καινουργιους πίνακες (στους οποίους η προυπηρεσία θα αθροίζεται) και μετα θα μετρούνται οι προυπηρεσίες ξεχωριστά. Σωστά;