0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στην 3εα τα δέσμευσαν νωρίς
Μπορεί κάποιος συνάδελφος να αφαιρέσει τους 554 φιλολογους Ε.α που διορίζονται από τον παλιό πίνακα αναπληρωτών;
Geo_vanni, είμαι ΠΕ60 (Νηπιαγωγός) και το παράβολό μου δεν έχει δεσμευτεί ακόμα. Σε συνάδελφο έχει δεσμευτεί. Έστειλα μέιλ στο ΑΣΕΠ και ρώτησα για ποιό λόγο δε δεσμεύτηκε το παράβολό. Απάντησαν ακριβώς το εξής: ''Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Να αναμένετε την έκδοση των προσωρινών πινάκων''.
δεν θα αφαιρεθουν απο τον πινακα της 2γε καθως ειναι αλλη προκήρυξη, θα ειναι στους πινακες αλλα δεν θα τους βλεπει το συστημα οταν γινουν οι διορισμοι.επισης δεν ξερουμε ακομα ποιοι θα διοριστουν γιατι υπαρχουν διπλα πτυχια μεσα, υπαρχουν φιλολογοι που διοριστηκαν στην 2εα αλλα ακομα υπαρχουν στον πινακα της 3εα και επισης δεν ξερεις ποιοι και ποσοι θα αρνηθουν και μεχρι που θα φτασει το νουμερο στον πινακα.οποτε δεν υπαρχει λογος να γινει αυτο τωρα....
Πιστευω θα τους βλεπει κανονικα το συστημα αν γινουν διορισμοι
Δεν το εχω δει. Αν το βρεις καποια στιγμη μπορεις να το παραθεσεις;
Λοιπόν για να καταλάβω σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα βγουν οι πρωσορ πίνακες θα δηλώσουν θέσεις οι αναπληρωτές και τον Γενάρη θα βγουν οι οριστικοί και η δήλωση περιοχής των αναπληρωτών θα είναι κ δήλωση μόνιμης τοποθέτησης;