0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
έχει γινει
Συναδελφοι δεν εχω πμηροφορηση αλλα επειδη δεσμευτηκε ενα παραβολο δε σημαινει οτι ειναι ετοιμοι οι πινακες. Δεν καταλαβαινω την σπεκουλα περι του θεματος.
Δεν είπε κανείς ότι είναι έτοιμοι οι πίνακες. Ότι κάτι κινείται λέμε...
...
@Theodora 7: Ακριβώς, θέλουν να ξεμπερδεύουν οι άνθρωποι και να δείξουν ότι πάει καλά σε όλους τους τομείς η κυβέρνηση. Λογικό άλλωστε κάποτε να γινόταν κάποιες προσλήψεις. Μας αρέσει, δεν μας αρέσει, αυτό είναι. Άντε καληνύχτα.@velvet :Δε θα γίνει ούτε ένα λάθος, το εγγυώμαι ΕΓΩ. Ξέρω ποια ένσταση μπορεί να καθυστερήσει τους πίνακες τουλάχιστον μέχρι τον μάρτιο του 2021, αλλά δεν είμαι χαζός να την πω εδώ μέσα@Kostas21: Όντως το υπουργείο θελει προσληψεις με προσωρινούς πίνακες. Θα το καταφέρει τελικά.Είσαι σίγουρη συναδελφισσα;;; Άλλα γράφονται... Κάποιοι συνάδελφοι γνωρίζουν ότι δεν θα υπάρχουν ενστάσεις!!!
Λοιπόν για να τελειώνουμε. Σας αρέσει δε σας αρέσει ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥΣ. Εγώ δεν θα μιλήσω για οριστικούς τον Αύγουστο, αλλά υπάρχει τεντλαιν. Άρθρο 63 παρ.6 4589/2019 6. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις εκτάκτων και επειγόντωνλόγων δημοσίου συμφέροντος μπορούν να προσλαμβάνονται προς κάλυψη των λειτουργικών αναγκών τηςεκπαίδευσης ως προσωρινοί αναπληρωτές ή ωρομίσθιοιυποψήφιοι που είναι ενταγμένοι στους προσωρινούςαξιολογικούς πίνακες, σύμφωνα με τη διαδικασία τωνπροηγούμενων παραγράφων, και μέχρι την έκδοση τωντελικών πινάκων. Με την έκδοση των τελικών αξιολογικών πινάκων, οι συμβάσεις των ήδη προσληφθέντωνπου δεν δικαιούνταν την πρόσληψη λήγουν αυτοδικαίως,χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αποζημίωσης γιατην αιτία αυτή. Επομένως, εάν έχουμε, που έχουμε προσωρινούς η πρόσκληση θα γίνει από τους προσωρινούςΌσον αφορά τις ενστάσεις, δυστυχώς θα είναι χωρίς αποτέλεσμα, καθώς είναι από λάθη των διευθύνσεων. Αν κάποιος διάβασε την προκήρυξη αναφέρει πως ακόμα και από αβλεψίες την διεύθυνσης ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ! ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΘΑ
Γνωριζετε οτι το ασεπ οπως σε καθε προκηρυξη ακομα και σε ετοιμες περναει τα μορια και οι δδε στειλανε ενα κουτακι με μορια προυπηρεσιας και ολα τα αλλα ναι ή οχι και το ασεπ κανει την αρθροιση ( ευκολη φυσικα διαδικασια) αλλα ολα τα λαθη σε ολες τις προκηρυξεις ασεπ εκει γινονται οπως γινανε ακομα και στα εεπ εβπ που ηταν πολυ πιο απλη απο εμας.Κοινως οι δδε εστω οτι τα στειλανε ολα σωστα. Το ασεπ δεν τα περασε σωστα...Οπως φυσικα και να εχει αυτη η κουβεντα κανει κυκλους. Οποιαδηποτε αντιπαραθεση ή πληροφορια η οποια δεν ερχεται απο επισημα χειλη δεν εχει καμια σημασια πια αφου ο καιρος πλησιαζει. Αναμενουμε ολοι μαζι.