0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εσύ με ποιο σύστημα είσαι υπέρ, με τους νέους ή με τους παλιούς πίνακες;
https://porto-rafti.gr/%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%bd%ce%ad%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%89%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%8d%cf%82-%cf%80/?fbclid=IwAR1uJontNJ8COxwejCmQCRfrkEPsfu3K1DNJJjhYOY-Of7zBt8zkFj_9110 ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ!
Πώς φαίνεται ότι τα ξέρεις όλα και μάλιστα πολύ καλά. Ζήσε εσύ λοιπόν και άσε εμένα να ταλαιπωρουμαι. Νομίζω βέβαια πως εδώ μέσα δε χρειάζεται κανένας, κανέναν δικηγόρο.
Δυσκολο μου φαίνεται να αφησει καποιος μονιμο διορισμο στην ειδικη αγωγη κοντα στο σπιτι του και να περιμενει να διοριστει στην γενικη σε νησι ή παραμεθοριο.. Αν διοριστει...
Σου είπα ότι με ενδιαφέρει αν ταλαιπώρησε η όχι; Φυσικά και όχι! Απλά δεν καταλαβαίνω τις θριαμβολογιες από την πλευρά σου.
Άρα είμαστε κοντά στους προσωρινους για την 1ΓΕ.Ελπίζουμε σύντομα κ στη 2ΓΕ.
διαβάζω για πάρα πολλά λάθη.ήμαστε σίγουροι οτι θέλουμε να πάμε με προσωρινούς ?
Λίγες ημέρες μετά ξαναρωτάω. Είναι ηθικό αυτό που έγινε στην 1ΓΕ; Οι της ειδικής παίζουν σε διπλό ταμπλο με ανοιχτά χαρτιά πλέον. Δεν έπρεπε να ολοκληρωθούν πρώτα οι δηλώσεις περιοχών στην ειδική;