0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λίγες ημέρες μετά ξαναρωτάω. Είναι ηθικό αυτό που έγινε στην 1ΓΕ; Οι της ειδικής παίζουν σε διπλό ταμπλο με ανοιχτά χαρτιά πλέον. Δεν έπρεπε να ολοκληρωθούν πρώτα οι δηλώσεις περιοχών στην ειδική;
Διάβασα ότι στην 1ΓΕ από τους 2310 απορριπτέους οι 1890 είναι για μη πληρωμή παραβόλου. Και οι πιο πολλοί λένε το πλήρωσαν και ψάχνονται. Και από ότι ακούω οι πιο πολλοί που την πάτησαν το πλήρωσαν μέσω e - banking.
Τι θέλουμε εμείς λέει, λες και εμείς βγάζουμε αποφάσεις! Το παιδείας σήμερα είπε απο προσωρινούς επισημως! 4589/2019
Εδώ δεν βγάζουμε αποφάσεις, αλλά συζητάμε. Γι αυτό λέγεται forum. Και αφού λοιπόν συζητάμε θα ξαναγράψω κάτι για τρίτη νομίζω φορά το τελευταίο δίμηνο. Μιας και θα γίνουν προσλήψεις με προσωρινούς, οι οποίοι θα έχουν διαφορές από τους οριστικούς και άρα κάποιοι θα ευνοηθούν και κάποιοι θα αδικηθούν, δεν θα πρέπει το υπουργείο με νόμο να ξεκαθαρίσει τι θα γίνεται με την προϋπηρεσία, τα χρήματα, τα ένσημα για αυτούς που αδικήθηκαν; Τι θα γίνεται με την προϋπηρεσία αυτών που ευνοήθηκαν; Επίσης, θα γίνεται και αλλαγή θέσης τοποθέτησης στο μέσο της χρονιάς; Η σύμβαση που θα υπογράψουμε θα γράφει ότι μπορεί να διακοπεί ανά πάσα στιγμή βγούνε οι οριστικοί πίνακες; Επίσης, από την στιγμή που θα βγουν οι οριστικοί, πόσο χρόνο θα κάνει το υπουργείο να διορθώσει τα ίδια του τα λάθη ουσιαστικά; Πρέπει τα πράγματα να είναι σαφή και ξεκάθαρα ώστε να μην τρέχει κόσμος στα δικαστήρια. Κρίμα είναι. Καλό είναι να ξέρουμε τους όρους από πριν. Διαφωνεί κανείς σε αυτό;
Εμένα με απέρριψαν για την καταβολή παράβολου.εχω βρει την αίτηση ότι το εγώ καταβάλει κανονικά αλλά και την πληρωμή...πως γίνεται αυτό;
Αν δεν είναι θέμα με το e-banking που αναφέρεται, τότε ενδεχομένως, αν δεν έκανες copy paste τον αριθμό του παραβόλου, να τον αντέγραψες λάθος. Αυτού του είδους οι ενστάσεις έγιναν δεκτές στην ειδικήΕκκαθαρισμένος πίνακας ΠΕ70:https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lNDWhs9TBsiKq6xE41pYR6c1hg8IH2Gm2x5BtoydsWc/edit?usp=sharing
Το ότι πλέον, ίσως έχουμε οριστικούς μέχρι τις προσλήψεις το έχετε σκεφτεί? Δύσκολα θα γίνουν δεκτές οι ενστάσεις για το παράβολο-ΔΥΣΤΥΧΩΣ-! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ