0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγγνώμη συνάδελφε, μπήκες στο taxisnet να δεις την κατάσταση του παραβόλου σου;;;
Και πώς αλλιώς θα το έβλεπε;;;;Αν είναι δεσμευμένο, τότε σημαίνει ότι προχώρησε η εξέταση της αίτησης, ενώ αν ακόμα παραμένει πληρωμένο, τότε είμαστε στο περίμενε.Γιατί απορείτε;ΥΓ από την άλλη στον γραπτό λόγο δεν είναι όλα καθαρά, οπότε ίσως να τον προέτρεπες να το δει
Δυσκολο μου φαίνεται να αφησει καποιος μονιμο διορισμο στην ειδικη αγωγη κοντα στο σπιτι του και να περιμενει να διοριστει στην γενικη σε νησι ή παραμεθοριο.. Αν διοριστει...
Συνάδελφε, από που προκύπτει ότι οι εκπαιδευτικοί ειδικής θα διοριστούν κοντά στο σπίτι τους;;;
Πραγματικά, αυτή η γενίκευση στη δευτεροβάθμια των 80 και βάλε ειδικοτήτων είναι αστεία. Στους ΠΕ04 τα οργανικά ειδικής είναι ψίχουλα σε σχέση με αυτά της γενικής!Στην ειδικότητά μου υπολογίστηκαν 10 οργανικά για την ειδική ενώ στη γενική είναι πάνω από 100!! Από που πηγάζει λοιπόν αυτή η βεβαιότητα του "θα αφησει καποιος μονιμο διορισμο στην ειδικη αγωγη κοντα στο σπιτι του και θα περιμενει να διοριστει στην γενικη σε νησι ή παραμεθοριο;"
Εγώ βρήκα το λάθος που έκανα στο παράβολο ενώ το έχω πληρώσει κανονικά.εκανα λάθος το copy paste και έβαλα τι ακυρωμενο και όχι το τελικό..το θέμα είναι αν έχω κάποια ελπίδα στην ένσταση
Ναι...και το ένα το ακύρωσα...και έβαλα το ακυρωμενο