0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν θυμάμαι καλά, υπήρχε δυνατότητα διόρθωσης ή τροποποίησης κάποιου πεδίου στην ηλεκτρονική αίτηση χωρίς να απαιτείται η πληρωμή νέου παραβόλου. Απλά σε αυτή τη περίπτωση η τροποποιητική έπαιρνε νέο αριθμό πρωτοκόλλου, διατηρώντας το παραβόλο της αρχικής.
Τους νόμους τους έχουν γραμμένους ξες πού... Η λογική είναι "κάνουμε ό,τι γουστάρουμε και κάν'τε προσφυγή αν θέλετε. Μέχρι να γίνει η δίκη και να βγει απόφαση, καλά κρασιά". Ο ΑΣΕΠ από την άλλη φαίνεται να μην έχει διάθεση να υπερασπιστεί τον θεσμικό του ρόλο. Να έχει καταλάβει τη σφαγή και το μπάχαλο που επικρατεί στην εκπαίδευση και να θέλει να ξεμπερδέψει όσο πιο γρήγορα και αναίμακτα μπορεί. Υποθέτω εννοείς ότι θα πιέζει το 5μηνο για να βγουν οι οριστικοί πίνακες. Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι. Μπορεί πολύ απλά σου λέω να τις αφήσουν καταχρηστικά να πιάσουν το 9μηνο και να ωθήσουν όποιον θέλει, να κάνει προσφυγή. Υπουργείο Παιδείας είναι αυτό. Ποτέ δε ξες... Εδώ κατήργησαν όλα τα παλιά μόρια από δυσπρόσιτα. Ό,τι γουστάρουν κάνουν...
Που ειναι μια ψυχη ο rrrrrr να μας πει την διαδικασια για την εκδοση προσωρινων ποσο χρονοβορα ειναι
Θέλεις να πεις ότι αν καταθέσω πλαστό μεταπτυχιακό στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας θα αυξήσω τον μισθό μου?
Η μπάλα στην κερκίδα. Δεν απαντάς σε αυτό που ρωτάω.
Ποια μπάλα στην κερκίδα; Εσύ τη πέταξες πρώτος. Γράφω ξεκάθαρα ότι μέχρι τώρα όλα τα στοιχεία που μοριοδοτούνταν τα διασταύρωνε ο ΑΣΕΠ αυτεπάγγελτα με τις αντίστοιχες υπηρεσίες, γτ ήταν εύκολο κιόλας να γίνει. Τώρα θα γίνει έλεγχος γνησιότητας ενός πτυχίου Αγγλικών για παράδειγμα μόνο σε όσους διοριστούν.Αυτό έγραψα... και εσύ μου απάντησες αν καταθέσεις ένα πλαστό μεταπτυχιακό, αν θα πάρεις παραπάνω λεφτά. Ποιος πέταξε την μπάλα στην κερκίδα; Δεν ξέρω τι κάνουν οι δδε και τα ΠΥΣΔΕ όταν συνεδριάζουν. Μπορεί να κάνουν και έλεγχο γνησιότητας. Δεν το ξέρω. Εσύ διαφωνείς στα παραπάνω που γράφω; Πιστεύεις ότι θα γίνει έλεγχος γνησιότητας σε όλα αυτά που καταθέσαμε όλοι οι υποψήφιοι, πριν βγουν οι οριστικοί;
Αν κάποιος διοριστεί και δεν αναλάβει υπηρεσία ή διοριστεί κ παραιτηθει κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους διορισμού αποκλείεται απο διορισμούς κ προσλήψεις κατά το σχολικό έτος που διανύεται κατά την ανακοίνωση του διορισμού και για τα δύο επόμενα. Άρθρο 58 Ν4653/20.