0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μωρέ η velvet καλά τα λέει σε όλα, αλλά κάποια δεν αρέσουν σε μερικούς. θα γράφουν και στον προϋπολογισμό μη προτρεχετε. Για το νέο έτος βέβαια. Αν και φαντάζομαι ότι εσύ nikolopol που παρατηρείς και τα κονδυλια, έχεις παρατηρήσει ότι από τον περασμένο Νοέμβριο είναι ήδη αυξημένος.Κι αν παρατηρήσεις και καλύτερα, είναι τόσο αυξημένος, όσο στοιχίζουν για ένα χρόνο, περίπου 5250 νέοι μισθοί.Βέβαια μπορεί να είναι και τυχαίο. Θα δείξει..
Θυμαμαι τις απειρες αντιπαραθεσεις για τον 3848 της Διαμαντοπουλου που θα ηταν γραπτος χωρις θεσεις. Ετσι ειναι και τωρα.
παιδιά μην ξεχνάτε ότι αρχές Ιουνίου εκδικάστηκε η προσφυγή κατά της προκήρυξης του νόμου Γαβρογλου και αναμένεται η απόφαση. Καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι μέχρι τότε, γιατί αν αποφανθεί το δικαστήριο ότι ο νόμος αυτός είναι αντισυνταγματικός για τον χ, ψ λόγο, τότε για ποιους διορισμούς συζητάμε?
Άμα δε τις θεωρείς σοβαρές, να τις αγνοείς και να μην απαντάς σκαθάρι μου.Γιατι στη εαε που διορίζεσαι, έτσι δεν έγινε;; Δε μεταφέρθηκαν από πέρυσι και διορίζεσαι φέτος;;; Κάνω λάθος;;Πάντως νομίζω ότι εσύ ειδικά δε πρέπει να αγχώνεσαι.
Θα μεταφερθεί τι ακριβώς μπάκια μου? Ο αέρας κοπανιστός? (Το θέμα δεν είναι αν αγχώνομαι εγώ, κουβέντα κάνουμε. )
Είναι θεσμοθετημένη η διαδικασία προκήρυξης θέσεων στο δημόσιο αφού προηγουμένως έχουν εγκριθεί τα κονδύλια μισθοδοσίας. Ούτε έναν υπάλληλο σε δήμο με σύμβαση 5 μηνών δεν γίνεται να προσλάβεις αν δεν έχει δεσμευθεί το ποσό για τη δαπάνη της πρόσληψης. Το ποσό για τους διορισμούς της γενικής εκπαίδευσης είναι ήδη δεσμευμένο. Καραντί αυτά που λέω. Οι διορισμοί θα γίνουν κανονικά και θα είναι 10500. Σε δύο δόσεις.
Πιθανότητα μηδενική!
Στο εκμυστηρεύτηκε το ΣτΕ συνάδελφε; Ή μήπως προκαταλαμβανεις τις αποφάσεις; Ή μήπως δεν αντέχεις να σκέφτεσαι πιθανές δικαιωτικες αποφάσεις;
Τίποτα απ όλα όσα λες. Την άποψη μου εκφράζω. Αν μου το επιτρέπεις φυσικά.