0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν πειράζει και μια αλλη Ιωαννα περίμενε 11χρόνια και δεν θα δούλευε ποτε και με το νέο συστημα θα δουλέψει. Τουλάχιστον η Ιωαννα έκανε και οικογένεια και παιδι κάτι που σημαίνει οτι κάποιος την στηρίζει αλλες Ιωαννες απο εδω και απο εκει δεν μπόρεσαν ακομα να κάνουν οικογένεια.Το ζήτημα ειναι αλλου, αρχικα να μην υπάρχουν αδικίες και με προσωρινούς πίνακες θα υπάρξουν και επίσης να μην μπαίνουν απο την πίσω πορτα ατομα και αλλοι που αγωνιστηκαν πετυχαν σε εξετάσεις να μένουν απέξω..
Τουλάχιστον η Ιωαννα έκανε και οικογένεια και παιδι κάτι που σημαίνει οτι κάποιος την στηρίζει αλλες Ιωαννες απο εδω και απο εκει δεν μπόρεσαν ακομα να κάνουν οικογένεια.
Ενώ οι χιλιάδες αναπληρωτές που πάνε για 5-6-7 μήνες στου διαλου την μανα...δεν έχουν από πίσω κάποιος να τους στηρίζει...?
Κ ομως δεν εχουν ολοι καποιον απο πισω, εγω ειμαι 35 ετων κ δεν εχω γονεις να με στηριζουν το πως παω κ ποσες εξτρα δουλειες κανω καλοκαιρια κλπ ειναι αλλου παπα ευαγελλιο.....
εχει δεσμευτει το παραβολο σε καποιον/α για την 2γε??καπου διαβασα οτι σε φιλολογους δεσμευτηκε (αν δεν κανω λαθος)