0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν είναι ότι δηλώσεις είσαι leon, και το ξέρεις.Αν εγώ δηλώσω ένα προσόν που δεν υπάρχει στον ΟΠΣΥΔ, δε θα υπάρχει και στους προσωρινούς. Οι διευθύνσεις τα δήλωσαν μετά από έλεγχο δικό τους. Τωρα αν υπάρξει ένα ανθρώπινο λάθος, μετά θα γίνει αυτό που λες με τις ενστάσεις. Αλλά ότι δηλώσεις είσαι, δεν είναι.Εκτός αν δεν κατανόησα καλά, τι είπες.
Δεν είπα πουθενά να πνίγει κανένας. Δε θέλω τέτοιο πράγμα. Κάποιοι εδώ μέσα έγραφαν παλιά 1) "ρε μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος". Τώρα θελουν οριστικους. Κι εγώ τους θέλω αλλά δεν προλαβαίνει. Τοσο απλά. 3) Δείξε μου ένα post δικό μου, που λεω ότι θέλω προσωρινούς και όχι οριστικους. Εγώ το μόνο που είπα απ την αρχή, ήταν ότι οι παλιοί τελειώσανε. Και το κατάλαβα τόσο απ το νόμο όσο κι απ τις δηλώσεις τους. Μεταξύ παλιών και προσωρινών, 2) ναι προτιμώ τους προσωρινούς, για να μπει μπροστά ένα καινούργιο σύστημα μέσω ασεπ. Τώρα αν εσύ μεταξύ παλιών και προσωρινών, θες παλιούς, εσύ να μας πεις γιατί. Να μας πεις την αληθείς όμως.. Σήμερα αυτό που λέω είναι ότι δε μπορεί να μην έχουν σκεφτεί αυτό το χάος που περιγράφετε . Εσύ λες ότι δε τους νοιάζει τίποτα. Οκ κατανοητό αυτό που λες. Θα δούμε αν είναι έτσι. Το γιατί δε μας λένε, δε το ξέρω. Τα υπόλοιπα τα λέμε μεταξύ μας εδώ στο φόρουμ.
Κάνουν έλεγχο οι δνσεις
Στην ειδική αγωγή που δεν υπάρχουν οι παθογένειες και οι πιέσεις όσων προτιμούν προσωρινούς , τηρήθηκε η νόμιμη διαδικασία.Στη γενική, πιέζουν όσοι θεωρούν ότι αν περιμένουν τους οριστικούς πίνακες υπάρχει περίπτωση να αλλάξει το σύστημα διορισμών.Αυτοί είναι πρωτίστως κάποιοι (όχι όλοι) συνάδελφοι με τεράστια προϋπηρεσία που "αγκάλιασαν" το νόμο Γαβρογλου αφού τους "φωτογραφίζει".
Ελεγχο γνησιοτητας ΔΕΝ κανουν. Υπαρχει επισημη απαντηση για αυτο. Κανουν ελεγχο αν αυτο που τους πας ανηκει στα χαρτια που δεχεται η προκηρυξη
Όταν υπογράφεται χαρτιά να διαβάζετε τι υπογράφετε. Μη φωνάζετε μετά...
Κανενας δεν φωναζει σε τιποτα. Οταν υπογραφουμε σαφεστατα ξερουμε τι βαζουμε. Οπως η μια κυρια δικηγορος που εκανε καταγγελιες και εξωδικα για τον συζυγο της που ειναι χωρισμενοι γις τα μορια των τεκνων και τελικα του περαστηκαν σε πμ μπορω να σου πω και την Διευθυνση . Υπαρχουν επισημες ανακοινωσεις της ομοσπονδιας Διοικηυικων υπαλληλων που αναφερουν τα παραπανω οτι δεν φερουν καμια ευθυνη. Επισης σε καποιες πδε και δδε υπαρχουν θεματα με επιμελειες τεκνων που τα περασανε ενω δεν επρεπε. Οπως και σε καποια σεμιναρια.
Η επιμέλεια είναι θέμα που θα λυθεί σύντομα νομικά. Εάν δεν έχει γίνει προσπάθεια παραπλάνησης δεν υπάρχει πρόβλημα. Όσοι γνωρίζουν έχουν κάνει τις σωστές ενέργειες. Τα σεμινάρια θα τα ελέγξει το ΑΣΕΠ. Και λέω ξανά να θυμάστε όλοι τι υπογράψατε...
Να θυμόμαστε τι υπογράψαμε όταν σχεδόν όλοι οι αναπληρωτές έβαλαν μεγαλύτερη προϋπηρεσία μπας και... 😎😎😎😎Τι θα τιμωρηθούν??? 😇😇