0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν ολοκληρώθηκε, εννοείται με συνοπτικές διαδικασίες όπως στην 1ΓΕ. Δεν είναι άλλωστε πολλές 126.000 αιτήσεις!Απλούστατο!
31 Ιουλίου Παρασκευή θα έχουν βγει οι πίνακες της 2ΓΕ/2019.
126.000 αιτήσεις...Μόνο με υπερωρίες και ΣΚ θα καταφέρουν να τα έχουν έτοιμα μέχρι αρχές Αυγούστου...
Απο που ειναι η πληροφορία;Από εμένα.
Δεν ξέρω τι μπορείτε πάντως συνολικά πλεονλαζετε. Μπορεί εύκολα να σας αναγκάσει να μετακινηθείτε από τις περιοχές που πλεονάζετε σε αυτές που έχουν κενά, από βαθμίδα σε βαθμίδα, να μειώσει τις ώρες σας επίσης πανεύκολα ή να δώσει β ανάθεση σε όποιον διαθέτει άριστη γνώση αν δεν καταφέρει να σας μετακινήσει σε άλλες περιοχές. Δεν λέω ότι αυτό πρέπει να κάνει, λέω απλώς ότι μπορεί εφόσον συνολικά πλεονάζετε.
Δεν ξέρω για πόσο καιρό θα είναι υφυπουργός η Ζαχαρακη.. Μάντης δεν είμαι.. Εγώ ξερω ότι μας αύξησε τις ώρες στο Δημοτικό και στο Λυκείο κάνει το μάθημα υποχρεωτικό. Μπορεί λέω μπορεί λόγω συγκυρίας να κάνει κάτι για τον κλάδο της. Όσο για το πλεόνασμα είναι μια καραμέλα που ακούω χρόνια. Αν πλεοναζαμε δεν θα δουλεύαμε 650 κ βαλε αναπληρωτες αγγλικης κάθε χρόνο. Ο καθένας φυσικά ξέρει καλύτερα για τον κλάδο του. Και αυτό που περιγράφετε για τις αλλαγές μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε κλάδο όπως έγινε και στους κοινωνιολόγους. Είναι εντελώς συγκυριακο.
σιγουρα θα τους ευνοήσει οπως εκανε και στην ειδικη αγωγη.αγγλικων, γυμναστες και πληροφορικοι ειναι παρα πολλοι οι υπεραριθμοι πανελλαδικά γι αυτο και αυξησε τις ωρες τους και τους ενέταξε και στα νηπιαγωγεία, ωστε να μειωθει ο αριθμος τους.
Οι αγγλικοί πλεονάζουν οπότε δε θα πάρει αγγλικούς. Τι νόημα θα είχε;
Ξαναλέω ότι δεν προτείνω να γίνει αλλά θα μπορούσε. Όσο έχεις εσύ τις γνώσεις να διδάξεις ιστορία β ανάθεση. Δεν τις έχεις, αλλά σου την έδωσαν. Ούτε κι αυτό το πρότεινα εγώ παρεμπιποντως.