0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και τα 2 αδικα θα ειναι. Απλα πρεπει το υπουργειο να ξεκαθαρισει τι θα γινει με την προυπηρεσια καποιου που προσληφθει απο λαθος....γιατι αμα μεινει ως εχει αν προσλαβει εμενα π.χ που μπορει να μην επρεπρ νανπροσληφθω την προυπηρεσια για την επομενη προκηρυξη την αναγνωριζω ενω αυτος που θα επρεπε να προσληφθει γισ να αναγνωρισει θα τρεχει δικαστικως. Αυτο πρεπει αμεσα να ξεκαθαριστει απο τωρα αφου θα παρει απο προσωρινους.
Σημεία στίξης για να καταλάβουμε τι λες...;;;Ας όψεται...ναι, υπάρχουν αδικίες και θα υπάρξουν και πάντοτε υπήρχαν. Απλά οι άνθρωποι θέλουν να εφαρμόσουν το νέο νόμο με τα καλά και κακά του. Ας το κάνουν και θα δούμε το αποτέλεσμα. Ειλικρινά χαίρομαι που κάτι προχωρά και υπάρχει βούληση για να γίνει κάτι. Απλά θέλω να δω αν αυτό το κάτι συμβεί και σε ποια έκταση και αν έχει συνέχεια.
Εδώ το 13 διορίστηκαν άτομα με κλειδωμένες προϋπηρεσίες από το 10, ενώ θα έπρεπε να διοριστούν άλλοι και εσείς μιλάτε για αναπληρωτές που ισως προσληφθούν λάθος;
Τηλεφώνησα στο ΑΣΕΠ. Δεν δίνουν καμία πληροφορία. Μου απάντησαν ότι οι πίνακες θα ανακοινωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα. Σαφέστατοι!Τώρα, πως αυτοί που λένε ότι έχουν πληροφορίες από ΑΣΕΠ, έχουν πληροφόρηση μόνο αυτοί ξέρουν...
Συνάδελφοι, αν ανακοινωθούν οι διοριστέοι της ειδικής και κατόπιν δημοσιευτούν οι προσωρινοί πίνακες της 2ΓΕ, θα έχουν αφαιρεθεί οι διοριστέοι της ειδικής από αυτούς?
Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο. Οι πίνακες είναι έτοιμοι. Θα ανακοινωθούν αμέσως μετά τη λήξη της προθεσμίας των δηλώσεων περιοχών στην ειδική.
Στους προσωρινους αποκλείεται. Δεν αρκεί να δημοσιευτούν οι διοριστεοι (που πάλι θα έχουν προηγηθεί οι πίνακες), αλλά θα πρέπει και τα να δεχτούν τον διορισμό τους και μετά να διαγραφούν από τους πίνακες. Στους οριστικους θα συμβεί αυτό.
Το θέμα συνάδελφε είναι να μη γίνουν αδικίες. Όποιοι συνάδελφοι αδικηθουν χωρίς να εξεταστούν οι ενστάσεις, με προσωρινούς θα χάσουν τα μόρια που θα έπαιρναν αφού τη θέση τους θα την έχουν πάρει άλλοι. Ποιός και με τί τρόπο θα τους δώσει πίσω τα μόρια που θα χάσουν;Μιλάμε για αλλοίωση των πινάκων κατάταξης αναπληρωτών.