0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με τους παλαιούς πίνακες οι αδικίες θα ήταν και περισσότερες και πιο σοβαρές. Ήδη έχουν αποκλειστεί συνάδελφοι με την επέκταση πέρυσι.
Λογικά μέχρι 1 Αυγούστου θα έχουν βγει.
δεν το καθυστερούν, κάποιοι ανυπομονούν οι ίδιοι
kelif κατάλαβα τι παρεξήγησες αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι είσαι πρώτος που θεώρησες ότι αν έχω αντίθετη άποψη, την έχω λόγω συμφέροντος. Και σου έδωσα παράδειγμα που στο θέμα του παραβόλου δεν έχω κανένα συμφέρον να θεωρώ ότι είναι κρίμα να απορριφθούν. Για εμένα μίλησα ότι χωρίς συμφέρον μπορώ να μπαίνω στη θέση του άλλου. Αναφέρθηκα σε εμένα και σε άλλους που δεν έχουμε κάποια άποψη με βάση το συμφέρον μας. Δεν μίλησα για εσένα και δεν σε ξέρω. Έκανες λάθος εκτίμηση. Αν θεωρούσα ότι εσύ κοιτάς το συμφέρον σου και δεν μπαίνεις στη θέση του άλλου θα στο έγραφα ευθέως. Δεν σε ξέρω όμως. Πάντως στο θέμα του συμφέροντος αναφέρθηκες πρώτα εσύ. Νομίζω λύθηκε.
Οι πιθανότητες να πέσεις μέσα στην πρόβλεψη σου είναι 4/13 (περίππου 30%). Το λογικά μέχρι 10 Αυγούστου δίνει πιθανότητες 100%.
Θα πέσουμε πάρα πολλές θέσεις....Χιλιάδες δημοσίων υπαλλήλων και μη, με διδακτορικά,κτλ έκαναν αίτηση.
Ναι αυτό είναι αλήθεια πάρα πολλοί Διδάκτορες που τριγυρνούν δεξιά και αριστερά με συμβάσεις 6μηνες (ΑΕΙ) έχουν κάνει αίτηση...το ξέρω από συναδέλφους μου.
Οι διδάκτορες χωρίς προϋπηρεσία θα έχουν στους νέους πίνακας περίπου 90 μόρια. Όσοι έχουν λιγότερα μόρια από αυτά, πιθανόν να πρέπει να αλλάξουν επάγγελμα.
η πιο καλή λύση ειναι άλλη μια τελευταία χρονιά με παλιούς, να βγουν οι οριστικοί μέχρι καλοκαίρι του 2021 και Σεπτέμβρη του 2021 με τους οριστικούς, προσλήψεις
Παιδιά δεν ξέρω για την δευτεροβαθμια τι θα γίνει με αυτούς που έχουν διδακτορικό αλλά στη πρωτοβάθμια που παρατηρούσα σε 18.000 δασκάλους να είχαν 60 και οι νηπιαγωγοι πολύ λίγα επίσης. Νομίζω έχει να κάνει με την ειδικότητα.
Είναι άλλη η ηλικιακή κατανομή στη δευτεροβάθμια και επίσης είναι διαφορετική η φύση των σχολών, που οδηγεί σε πολλά διδακτορικά. Για παράδειγμα στους φιλολόγους θα εκπλαγω αν δω λιγότερα από 600 διδακτορικά.