0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αμέσως μετά τη λήξη των αιτήσεων. Είναι έτοιμοι οι πίνακες. Πολύ σωστά στο οπsyd είναι μέχρι 30/6 και έχει τελειώσει η επεξεργασία.
Για να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, το θέμα της όποιας προσφυγής που σχετίζεται με τη 2ΓΕ έχει απόλυτη σχέση με το thread.
off topic mode onΑ! και που' στε...έχουν γίνει νέα threads για θέματα τα οποία συχνά καταλήγουν να συζητιούνται εδώ,πάντα κόσμια, με τρόπους, με σεβασμό κι αμοιβαία κατανόηση Προσφυγές κατά του συστήματος διορισμών-ν.4589/2019 Συζήτηση για εναλλακτικά συστήματα προσλήψεων μονίμων-αναπληρωτώνΜηνύματα που σχετίζονται με τους παραπάνω τίτλους αλλά για κάποιο μυστήριο κι ανεξήγητο λόγο (χαχαχ..σε καλό μου!) βρίσκουν το δρόμο τους εδώ, θα διαγράφονται και οι χρήστες θα μαστιγώνονται δημόσια!
30/06 μπορεί να γράφει αλλά ακόμα είναι περασμένα έως 28/02
Νομίζω ότι γράφει 30/6 και είναι περασμένα μέχρι 30/6.
σε εμένα είναι περασμένα μέχρι 28/02 αν και γράφει 30/06
10 χρόνια αναπληρωτρια.. Ένα δεν μπορώ να καταλάβω.. Δεν μπορεί αυτό το υπουργείο να βγάλει μια ανακοίνωση με υπευθυνότητα για την ακριβή ημερομηνία δημοσίευσης των πινάκων; θέλει τόσο πολύ οργάνωση και προγραμματισμό; και πρέπει να βασιζόμαστε στα λεγόμενα του κάθε αιρετου και τις προβλέψεις του.. Από αυτή τη στάση φαίνεται και ο σεβασμός του χρόνια απέναντι στους εκπαιδευτικούς και την αγωνία που περνούν. Το αυτονόητο έχει γίνει ζητούμενο.
Λες να πηγαίνει πάλι αλφαβητικά;;;;