0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από αυτή τη στάση (που έχω βάλει με bold στα γραφόμενά σου) φαίνεται ο σεβασμός του υπουργείου.....από τα δέκα χρόνια αναπληρώτρια. Σου εύχομαι το καλύτερο. Κατα τ'άλλα έχεις δίκιο. Εδώ "ενημερωνόμαστε" από asepoula....πριν λίγο καιρό έλεγε ότι έχει πληροφορίες για τέλη αυτής της βδομάδας....τώρα άλλαξαν οι πληροφορίες.
Δεν είναι κακό να ζητήσει κάποιος βοήθεια για ηλεκτρονική συμπλήρωση κλπ, αν δεν γνωρίζει, αλλά είναι απαράδεκτο να μην διαβάζει προσεκτικά ΟΛΟ το κείμενο της κάθε προκήρυξης και να μην τσεκάρει 10 φορές όλα πριν πατήσει το.. submit!
Η μη πληρωμή παράβολου σύμφωνα με τη προκήρυξη αποτελεί λόγο αποκλεισμού δηλαδή και εγώ αν ξεχάσω πχ σε μια προκήρυξη κάτι η κάνω λάθος στην αίτηση να πάω στον υπουργό να παει στο ΑΣΕΠ να αλλάξουν οι πίνακες είμαστε σοβαροί ;;;Οποιος δε γνωρίζει να διαβάσει μια προκήρυξη και να συμπληρώσει μια αίτηση ας πάει να κάνει άλλη δουλειά ...Με έχουν ζαλίσει κάθε μερα γνωστοί μου να τους κάνω αιτήσεις ηλεκτρονικές κλπ ημαρτον με την ασχετοσύνη κάποιον