0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πάλι δε νομίζω οτι η συγκεκριμένη υπουργός είναι έρμαιο κανενός Κάθε άλλο.Κάνει αυτό που θέλει κ δεν ρωτάει κ κανέναν .
Μα αυτο ειναι το προβλημα οτι δεν ακουει...και οταν δεν ακους καταλαβαινεις τι θα συμβει...
Προσλήψεις από προσωρινούς πίνακες;; Μόνο στο Υπουργείο Παιδείας συμβαίνουν αυτά!!Εκτός και αν αυτοί οι προσωρινοί δεν θα έχουν ΚΑΝΕΝΑ λάθος....
Διαφωνώ συνάδελφε. Ακούει αλλά όχι άλλα στελέχη του υπουργείου που φωνάζουν ότι είναι λάθος να πάμε με προσωρινούς λόγω των προβλημάτων που θα δημιουργηθούν.Ακούει μόνο συνδικαλιστές που ευνοούνται από τους προσωρινούς, γιατί έτσι πιστεύουν ότι θα ισχύσει ο νέος νόμος χωρίς περιθώρια αντιδράσεων. Όταν βγουν οι δικαστικές αποφάσεις όντως δε θα είναι υπουργός.
Πρώτον δεν είδαμε τα λάθη. Και αν υπάρχουν, σε όποιον συνάδελφο υπάρχουν λάθη, θα διεκδικηθεί το νόμιμο. Μπορεί να υπάρξουν λίγα λάθη και να αποκατασταθούν εν καιρώ. Δεν ήρθε η συντέλεια. Εγώ δεν είδα κανένα λάθος στο Οπσυδ και το ίδιο συνέβη με πολλούς. Αν όμως γίνει λάθος θα αποκατασταθεί όπως πρέπει. Απλά τα πράγματα και λογικά.