0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να μη ξεχάσω καί τόν ανασχηματισμό. Άλλο ένα ανέκδοτο... Πείτε και άλλα, εδώ είμαστε.
Σκέφτεσαι σαν αδιοριστος εκπαιδευτικός. Αν σκεφτείς σαν υπουργός αλλάζει η εικόνα. Ο χρόνος έκδοσης των πινάκων και διορισμών είναι πολιτική απόφαση. Κρίνεις υπό το βάρος του αδικημένου...κάνεις λάθος και δημιουργείς εντυπώσεις. Το καταλαβαίνεις...οπότε ας το αφήσουμε.
Συγνώμη που θα ρωτήσω κάτι άσχετο αλλά μήπως υπάρχει κάποια ενημέρωση για εμάς της γενικής, πότε θα αναρτηθούν οι πίνακες;Που κολλάει το σύστημα και δεν τους ανακοινώνουν;
Μα εφόσον δεν μας δίνεται η δυνατότητα ένστασης για φέτος, όλοι αδικημένοι θα πρέπει αισθανόμαστε. Προσωπικά περιμένω τους πίνακες για να κάνω ενσταση για 20 μόρια. Αν ήσουν στη θέση μου και εσύ αδικημένος θα ένιωθες. Ή μήπως όχι; Ή μήπως αν βγουν οι πίνακες και υπάρχει κάποιο λάθος σε εσένα δεν θα νιώθεις αδικημένος; Έσύ δημιουργείς εντυπώσεις υποστηρίζοντας ότι η διαδικασία κυλάει ομαλά και όπως πρέπει. Όχι, η πρόσληψη από προσωρινούς αδικεί χιλιάδες, μαζί και εμένα. Εμείς όμως θα τρέχουμε μετά, όχι εσύ.
Εσυ που ξερεις απο τωρα οτι αδικήθηκες και εισαι και σίγουρος οτι θα δικαιωθεις;
Το ξέρω και το έχω εξηγήσει και παλαιότερα. Υποψήφιοι της ειδικής αγωγής που είχαν το ίδιο θέμα με εμένα δικαιώθηκαν. Αφορά πιστοποιητικό ΚΕΠΑ.
Οκ πάω πάσο αφου ειναι θεμα με αναπηρια κατάλαβα.. Ειναι σοβαρο το θεμα και ελπίζω να δικαιωθείς
Κάνε ξανά το λογαριασμό. Παίρνεις λάθος δεδομένα.