0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μου είχε σταλθεί email από τον ΑΣΕΠΗ ηλεκτρονική σας αίτηση για τον διαγωνισμό 2ΓΕ/2019 - ΠΕ Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης υποβλήθηκε με επιτυχία στις 25/02/2020 15:22:26 και με αριθμό πρωτοκόλλου ........................... ( τον έχω τον αριθμό αυτό )
Καλησπέρα στην ομάδα.Δεν είμαι ούτε στον πίνακα κατάταξης , αλλά ούτε στον πίνακα απορριπτέων ( στη στήλη με το μοναδικό κωδικό έψαξα για το Αριθμό Μητρώου μου στον ΑΣΕΠ. Σωστά? ). Γίνεται αυτό ?
Σε συνάδελφο που συμβαίνει το ίδιο, τελικά δεν είχε πληρώσει το παράβολο. Οπότε τσέκαρε κάθε πιθανό σενάριο. Εκείνη θα επικοινωνήσει αύριο με το ΑΣΕΠ να δει αν έχει νόημα να κάνει ένσταση.
Τρελό, δεν έχω ακούσει παρόμοια περίπτωση
Επειδή η πρόσληψη αναπληρωτών από προσωρινούς πίνακες συνιστά παρωδία, όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται μπορούν να προσφύγουν κατά των προσωρινών με ασφαλιστικά μέτρα. Δηλαδή αίτηση αναστολής εκτέλεσης τους.
Παρωδία είναι η πρόσληψη αναπληρωτών από προσωρινούς πίνακες.
Στους ΠΕ02 το 343 διορίστηκε με Ε.Α.Πρέπει να αφαιρεθεί.
Περισσότερο παρωδία ήταν οι.. προσωρινοί πίνακες της "μεταβατικής περιόδου" τα τελευταία χρόνια.Δεν λέω, ας φρόντιζε το υπουργείο να κινήσει τις διαδικασίες νωρίτερα για να έχει οριστικούς πίνακες σήμερα, αλλά το να διατηρούνται επί χρόνια προσωρινοί και "παγωμένοι" πίνακες, συνιστά μεγαλύτερη στρέβλωση.